Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

SUA sunt gata să disloce în Marea Neagră două nave pentru a ajuta Rusia să asigure securitatea Jocurilor Olimpice de la Soci, a anunţat luni Pentagonul.SUA sunt gata să ofere guvernului rus sprijinul lor complet, în cadrul pregătirilor pentru asigurarea securităţii Jocurilor Olimpice', a afirmat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, contraamiralul John Kirby, într-un comunicat preluat de AFP.

'Mijloace aeriene şi navale, inclusiv două nave ale Marinei în Marea Neagră, vor fi disponibile în caz de cerinţă pentru orice situaţie de urgenţă, în susţinere şi în consultare cu guvernul rus', a adăugat el.

Această ofertă a Washingtonului a fost deja formulată la 4 ianuarie de către ministrul american al apărării Chuck Hagel, în cadrul unei convorbiri telefonice avute cu omologul său rus Serghei Şoigu. Până în prezent, Moscova nu a dat curs acestei oferte.
Integral pe AgerpresComentarii

nicu ha ha

21 ianuarie 2014 12:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.