Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ultimii ani din viata au fost de grea incercare pentru pilotul Adrian Iovan. Pe langa problemele de ordin financiar, asupra lui s-au abatut si altele in viata personala.

Problemele financiare ale lui Adrian Iovan au inceput in anul 2011, o data cu recalcularea pensiilor: la de 15.000 de lei, cat avea initial, el a ramas cu doar 1.900 de lei.

Ratele la banca, pensia alimentara pentru Albert, fiul pe care il are impreuna cu Romanita Iovan, si traiul zilnic erau imposibil de sustinut cu acesta suma, asa ca pilotul, doborat de probleme, a vrut atunci sa intre in greva foamei.

„Am ajuns la fundul sacului. Nu-i mai pot plati pensia copilului, iar de fiecare data cand ies cu Albert in oras si vrea o jucarie ii spun ca statul ne-a luat banii de jucarii. Asociatia Aviatorilor Pensionari, din care fac parte, a dat statul in judecata, pentru ca nu este normal ca pensiile sa fie influentate retroactiv. De la 15.000 pe luna am ramas cu 1.900 de lei. E adevarat ca sunt oameni care traiesc in Romania cu 300 de lei, dar eu am muncit pentru banii mei si sunt obisnuit cu un anumit standard de viata. Am minte de aviator, nu de impingator de roaba“, spunea, atunci, celebrul pilot.

Pentru a-si suplimenta veniturile, Adrian Iovan isi oferea seviciile pentru zboruri precum este si cel in care si-a pierdut viata. Pe langa lectiile de pilotaj, el se implica si in cazuri in care nu isi sporea doar veniturile, dar salva si vieti.

In luna octombrie, i-a murit tatal

Adrian Iovan a trecut printr-un moment foarte greu in luna octombrie, cand i-a murit tatal. El si-a condus tatal, in varsta de 87 de ani, pe ultimul drum. Batranul a intrat atunci in coma, iar pilotul s-a ocupat de internarea lui, iar mai apoi de inmormantare.


A murit incercand sa salveze vieti

Un avion cu personal medical la bordul caruia se afla pilotul Adrian Iovan s-a prăbuşit, luni după-amiază, la limita judeţului Cluj cu Alba, în apropierea localităţii Fântânele, într-o zonă greu accesibilă. Dupa cateva ore, pilotul, dar si o alta persoana, au fost gasiti fara suflare.

Integral pe CancanComentarii

ioan simon Pacat ca se face atata valva acum,cand ar trebui sa ne dam seama ca suntem neimportanti,iar in cateva zile ,pentru cei mai multi va fi fost un simplu subiect de presa(sau poate ....)

21 ianuarie 2014 22:21

giga DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!Este o victima si a sistemului ce taie pensii,venituri castigate de om in o viata,ca peste noapte sa se trezeasca cu o pensie mizera de subzistenta,in conditiile date!Pot sa apara si alte victime viitoare!Din joaca statului cu viata omului prin pensia data,azi si maine,dupa placul unora!Pacat ca avem asa tratament!

21 ianuarie 2014 17:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.