Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Soprana Diana Pap a fost protagonista unui protest inedit petrecut în apropierea centrului. oraşului Timişoara.

Totul a pornit de la un wc aşezat în mijlocul oraşului. Deranjată de acest lucru, Diana Pap s-a dezbrăcat şi s-a aşezat pe wc-ul aruncat în drum, citind în acelaşi timp o revistă.

Autoarea protestului a fost invitată la "Sinteza zilei" şi a vorbit despre ceea ce a determinat-o să reacţioneze astfel.

„Poate să fie şi asta artă, artă urbană. De ce nu? A fost o manifestare spontană, vizavi de nepăsarea oamenilor”, a povestit Diana Pap.

După gestul Dianei Pap, wc-ul a dispărut din locul respectiv.


Comentarii

Ionuţ este frumoasă, iubeşte Timişoara, are atitudine, şi, mai presus de toate, gestul ei a fost eficace

14 ianuarie 2014 8:46

Pai da A vrut sa faca "vocalize" cu besofonul.

14 ianuarie 2014 8:22

O scarba Si o actiune scarboasa care o caracterizeaza. In multe orase europene, mai ceva ca Timisoara, grupuri sanitare cu WC sunt amplasate in centre cu mare tragic de populatie. Totul ca indivizii si "individele" gen "celebra soprana" sa nu se "usureze" pe unde apuca. Daca, arhirectural si urbanistix, constructia in care se afla grupul sanitar + WC se incadreaza bine in zona, ce " chichirez" are. Bineinteles, sa nu fie o cabina de WC tip ecologic, chipurile, gen de constructii "moderne" care impanzesc unele centre urbane.

14 ianuarie 2014 8:19

Un scarbit! Asta nu e ceva care face cinste unei femei.Un wc mizerabil pe care sa te pui cu fundul este ceva deosebit de scarbos si neigienic lasand la o parte faptul ca vrei ca toata lumea sa te vada! Eu cred ca ea si-a pus singura wc-ul acolo ca nu pot sa-mi imaginez nicio femeie civilizata asezandu-se pe asa o mizerie!!

14 ianuarie 2014 7:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.