Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autorităţile locale din Volgograd, Rusia, au decretat stare de urgenţă şi au instituit carantină după ce s-au depistat cazuri de febră porcină africană într-un sat din sudul regiunii, anunţă RIA Novosti.

În total, au intrat în carantină peste 200 de porci din satul Gusyovka, fiind primul caz de pestă porcină înregistrat în acest an.

În 2012, Belarus a interzis importurile de carne de porc din două regiuni din Rusia, Tver şi Volvograd, după ce aici au apărut numeroase cazuri de febră porcină africană.

În urmă cu doi ani Rusia s-a confruntat cu două epidemii de febră porcină, fiind nevoită să ucidă peste 200.000 de porci, pagubele ridicându-se la peste 5 milioane de euro.

Integral pe România LiberăComentarii

Breaking News!!! Se pare că sursa focarului s-ar afla înt-un stabiliment destinat rendez-vous-urilor "comunitătii" de popo-trans-homălăi-LGT (de dez-orientati psiho-sexual, n.n.) - rămâneti cu noi, promitem să vă tinem la curent!!! Cu respect, Redactia RL

9 ianuarie 2014 12:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.