Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un record de frig centenar a fost depăşit, marţi dimineaţă, în Central Park, la New York, unde termometrele au indicat minus 15,5 grade Celsius, potrivit serviciilor meteorologice.

Un val de frig istoric afectează de câteva zile o mare parte din teritoriul Statelor Unite, de la Minnesota (nord) până în Georgia (sud-est). Minus 15,5 grade Celsius s-a înregistrat în Central Park la ora locală 07.58 (14.58, ora României), depăşind cu peste un grad recordul de minus 14,4 grade consemnat in urma cu 118 ani, mai exact din 7 ianuarie 1896.

De asemenea, un record a fost depăşit mai la sud, în Philadelphia, unde mercurul din termometre a coborât la minus 15,5 grade Celsius, faţă de minus 13,8 grade Celsius în 1988. Un alt record care data din 1988 a fost depăşit la Baltimore, unde s-au înregistrat minus 16,1 grade. La Trenton (New Jersey), mercurul din termometre a coborât la minus 16,6 grade Celsius, cu două grade mai puţin decât recordul stabilit în 1912.
Integral pe Income MagazineComentarii

"OAMENII DE ŞTIINŢĂ AVERTIZEAZĂ": iata ca lupta împotriva "Încalzirii Globale" începe sa dea roade!!! Prin scaderea emanatiilor de CO2 cf. ECO-planului ONU, temperaturile ar putea coborî în cel mult 20 dea ani cu înca 10°C (la -25,5°C, n.n.) valoare care s-ar apropia de optimul calculat de ECO-"experti" (de -42.8°C) necesar unei "dezvoltari-durabile". Felicitari tuturor ECO-factorilor implicati!

8 ianuarie 2014 11:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.