Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Revista «Maxim» din Spania l-a inclus pe celebrul tenisman în topul celor mai seducători bărbaţi din istorie

2.500 este numărul femeilor care au trecut prin patul lui Ilie Năstase. Cel puţin aşa susţine prestigioasa revistă ”Maxim”. Tenismanul a fost inclus în topul bărbaţilor cu cele mai multe amante din istorie.

Celebrul tenisman român Ilie Năstase (65 de ani). care a rupt inima a numeroase femei se bucură de un mare prestigiu în întreaga lume datorită talentului său de seducător.

Varianta spaniolă a revistei "Maxim" l-a inclus în topul celor mai seducători bărbaţi alături de nume sonore de vedete, cum ar fi Warren Beatty, Charlie Sheen şi Julio Iglesias.

Potrivit cifrelor vehiculate de publicaţia mai sus amintită, prin patul marelui tenisman ar fi trecut mii de femei, între care s-a numărat şi faimoasa Diana Ross, relaţia lor durând câteva luni. Ilie Nastase a fost casatorit cu belgianca Dominique Gratzia, împreună cu care are o fiică numită Nathalie, cu un an mai in varstă decât cea de-a treia soţie a sa, Amalia (35 de ani), care i-a mai dăruit două fetiţe, Alessia (7 ani) şi Emma (4 ani).Cea de-a doua soţie a tenismanului român a fost actriţa americană Alexandra King, împreună cu care a înfiat doi copii. În prezent, sportivul trăieşte o poveste de dragoste cu fostul fotomodel Playboy Brigitte Sfăt (34 ani).

Integral pe Click!Comentarii

barbut Iarasi vrea oare, Ilie Nastase sa candideze la ceva functie politica? Tare s-a apucat presa sa-i cosmetizeze imaginea, dar is fostul jucator de tenis a iesit la rampa cu cateva declaratii nedemne de un fost sportiv. Pentru imaginea lui dauneaza mult. Poate pentru imaginea vreunui partid ar aduce ceva in plus, dar nu uitati prestatia lui jalnica, cand candida pentru functia de primar al capitalei. Acolo si-a aratat vasta cultura generala si politico-economica, pe care a acumulat umbland pe langa scoala, frecventand doar zgura de pe terenul de joc sau paturile fetelor, cade au devenit mit in viata lui.

22 decembrie 2011 10:52

Ioan Cititi "Diada conjugala" de Dumitru Titel Bucur" Elvis Preslei 21000 de femei,dar cine le-a numarat?

22 decembrie 2011 8:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.