Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Echipajul unui avion al companiei El Al Israel Airlines care trebuia să aterizeze în această seară pe aeroportul Otopeni a anunţat probleme cu flapsurile, motiv pentru care nu poate efectua manevra de aterizare. După câteva minute de zbor în jurul aeroportului, echipajul a reuşit să coboare aeronava la sol.

Aeronava a aterizat în siguranţă, la a doua încercare.

Avionul de la Tel Aviv cu 141 de pasageri la bord, care a avut probleme tehnice, a aterizat în condiţii de siguranţă pe Aeroportul Otopeni, fără ca echipajele aflate în apropierea pistei să fie nevoite să intervină.

Primele imagini televizate arată că aeronava a reuşit să coboare la nivelul solului în siguranţă, dar mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD s-au îndreaptat către avion, conform procedurii de urgenţă în astfel de situaţii.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni Valentin Iordache a precizat că aeronava a aterizat pe Aeroportul Otopeni la ora 21.13, fără niciun fel de probleme. Iordache a adăugat că pilotul avionului a solicitat, cu trei minute înainte de aterizare, asistenţă la sol, însă aeronava a ajuns pe pistă în condiţii de siguranţă, nefiind nevoie de intervenţia echipajelor.

Iordache a mai spus că înainte de aterizare s-a format un dispozitiv corespunzător de primire, fiind declarată o situaţie de atenţie în jurul orei 21.08.
Integral pe Adevărul