Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Echipajul unui avion al companiei El Al Israel Airlines care trebuia să aterizeze în această seară pe aeroportul Otopeni a anunţat probleme cu flapsurile, motiv pentru care nu poate efectua manevra de aterizare. După câteva minute de zbor în jurul aeroportului, echipajul a reuşit să coboare aeronava la sol.

Aeronava a aterizat în siguranţă, la a doua încercare.

Avionul de la Tel Aviv cu 141 de pasageri la bord, care a avut probleme tehnice, a aterizat în condiţii de siguranţă pe Aeroportul Otopeni, fără ca echipajele aflate în apropierea pistei să fie nevoite să intervină.

Primele imagini televizate arată că aeronava a reuşit să coboare la nivelul solului în siguranţă, dar mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD s-au îndreaptat către avion, conform procedurii de urgenţă în astfel de situaţii.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni Valentin Iordache a precizat că aeronava a aterizat pe Aeroportul Otopeni la ora 21.13, fără niciun fel de probleme. Iordache a adăugat că pilotul avionului a solicitat, cu trei minute înainte de aterizare, asistenţă la sol, însă aeronava a ajuns pe pistă în condiţii de siguranţă, nefiind nevoie de intervenţia echipajelor.

Iordache a mai spus că înainte de aterizare s-a format un dispozitiv corespunzător de primire, fiind declarată o situaţie de atenţie în jurul orei 21.08.
Integral pe AdevărulComentarii

Mihai Mie-mi plac evreii. Sunt destepti si profita de pe urma prstiei aclor cu care intra in contact. Evreii sunt asha cum trebuie iar evreicele sunt E X T R A O R D I N A R E !!!!! Cand "imi aduc aminte" ce fain este sa te combini cu o evreica,... ce "frumos canta" in momentele de "infocata pasiune".....of Doamne.......HABAR NU AVETI CE -MI PLACE NATIA EVREIASCA, BRAVO LOR PENTRU CE AU MAI BUN....!!!!!! NICI NU STITI CE PIERDETI !!!!!

22 decembrie 2011 13:10

Ska Imi pare extrem de rau ca avionul cu continut EVREIESC nu a fost facut bucatele la aterizare. Urasc natia JIDANEASCA mai mult decat Hitler si sincer va spun ... imi doresc sa traiesc ziua cand Iranul sau Rusia va torpila aceasta tara de nimic si o va transforma in lacul Israel.

22 decembrie 2011 8:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.