Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Monica Gabor s-a întors în ţară pentru a face sărbătorile de iarnă alături de fetiţa ei, însă Irinel, fostul ei soţ, nu îi permite să o vadă până în ziua de 23 decembrie. Vedeta o să renunțe la fițe și se întoarce la origini, la Băcău pentru un Crăciun în familie.


Pentru emisiunea Drept la țintă, Moni a declarat că Irinel Columbeanu a schimbat-o în rău, însă Mr. Pink, iubitul chinez a învățat-o să fie generoasă.

"Petrec Crăciunul cu Irina și familia mea. Sunt foarte fericită. Vrem să facem o petrecere pentru ziua fiicei mele. Sper să nu mai existe telenovela de dinainte pentru că o facem pe Irina să sufere. Am fost într-o perioadă nefastă din viața mea, însă acum sunt fericită. Vreau să fiu persoana care eram înainte dinainte, de acum 6 ani. Să fiu poate chiar o persoană timidă care să fie cu sufletul deschis pentru oricine. Să fiu mai bună. Să nu mă mai las atrasă de un anturaj, care m-a schimbat în rău.

Am fost căsătorită cu un om de la care am învățat cum să fiu doar pentru mine. Cel cu care sunt ( Mr. Pink n.r) m-a învățat să împart ceea ce am cu ceilalți. Să împart cu cei mai puţin norocoşi.

Sora Monicăi, Ramona Gabor a declarat la emisiunea Drept la țintă că petrece Crăciunul la Bacău: "Vreau să avem un Crăciun ca pe vremuri. Mergem la Bacău. Chiar îmi doresc să fie ca atunci când eram noi mici, să simt spiritul Crăciunului, cu brad, cu cadouri".

Integral pe Click!