Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cornelia Corescu, fosta şefă ITM Timiş, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă. Potrivit rechizitoriului, o parte din şpagă luată de Corescu intră în conturile PDL ca donaţii.

În acest dosar, a fost condamnat la doi ani de închisoare şi secretarul general al PDL Timiş, Vasile Medeşan.

Şefa ITM Timiş, Cornelia Corescu, a fost arestată preventiv pentru 29 de zile în luna septembrie.


Comentarii

Marcica Besentanga Boc cel Mic şi Voinic cât Statu-Palmă-Barbă-Cot stă pitit după Afostu-Doi-Şi-un Sfert-Fifti-Fifti şi Ptişe, iar Prezidentul Traian nu-l vede de sticlă... Da şi când va cădea Barbă-Cot în sticlă, să te ţii vânzoleală!!!... Trimite-l, Domnule Preşedinte, acasă, la Răchiţele, că înfiinţează ăia CAP-ul fără el... Frumoasa din poză de ce e aşa supărată?...

21 decembrie 2011 15:46

SNK Foarte bine: la puscarie! Dar, intreb si eu, pe cind primul psd-ist arestat din gasca PSD? Pe cind primul uslash arestat de viitoarea Putere? Sigur ca trebuie sa abrogam leguile "proastei" de Macovei, sa ne intoarcem la legile comuniste. Atunci "revolutionarii" (pesedei) vor putea face JOCURILE in tara asta, prin intermediul lui Honta, Nastase, Crin, Pacurariu, Pop... Nu isi vor mai bate capul: ii vor arunca in inchisoare "pe liste" - inclusiv pe magistratii care sufla in front!

21 decembrie 2011 15:29

Oale sparte de cei mari și plătite de servii cei mici! Fraierii plătesc oalele sparte ordonate de clica de sus în frunte cu piticul Boc. Piticul s-a fofilat și nu l-au prins presarii, așa că și-a permis săi țină parte lui Apostu, care-și iubește orașul, familia, respectiv marea familie portocalie, caracatița mafiotă PDL. Cei mici ca această madam și nenea ăla fost secretar, plătesc străchinile pe care le-au spart cei care au organizat mecanismul șpăgii, respectiv clica de sus, în spatele căreia stă mahmurul rătăcit în palat.

21 decembrie 2011 12:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.