Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un nou conflict Ponta-Antonescu din cauza lui Rareş Bogdan, propunerea PNL pentru şefia TVR
16 Decembrie 2013
E-MAIL PRINT RSS SHARE MĂRIME TEXT
de RL ONLINE
349 VIZUALIZARI | COMENTARII 2

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că au existat unele discuţii informale pentru ca omul de televiziune Rareş Bogdan să fie propus pentru şefia TVR, informează Mediafax.

"În legătură cu televiziunea, au existat nişte discuţii şi se convenise, de principiu şi din nou informal, nu printr-o vreo decizie a USL, să propunem pe omul de televiziune, pe omul de presă, Rareş Bogdan", a spus Antonescu.

Liderul PNL a menţionat că subiectul susţinerii lui Rareş Bogdan la şefia TVR a fost discutat între liderii USL.

După această declaraţie, Victor Ponta a afirmat, luni, că are reţineri faţă de propunerea ca Rareş Bogdan să preia funcţia de preşedinte director general al TVR, el arătând că preocuparea sa este ca TVR să devină un serviciu dorit de români, dar care să cheltuie mai puţin în această perioadă dificilă. El a precizat că TVR are un buget în jur de 150 de milioane de euro şi are audienţe mici.

Ponta a spus că problema sa ţine de faptul că Televiziunea publică a fost anul trecut practic în pragul colapsului, iar în acest moment situaţia este "extrem de gravă". "Noi am garantat un împrumut destul de mare cu care s-au plătit nişte disponibilizări, s-au mai plătit nişte investiţii. Situaţia actuală este însă în continuare extrem de gravă", a spus Ponta.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni, la finalul reuniunii grupului senatorilor PSD, că partidul pe care îl conduce nu va face o propunere pentru şefia TVR, afirmând că aşteaptă propunerea din partea PNL.

Integral pe România Liberă


Alte articole pe același subiect