Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În primele declaraţii făcute după nominalizarea sa la funcţia de ministru al Culturii, deputatul PNL Gigel Ştirbu a făcut şi o primă greşeală gramaticală.

Întrebat ce părere are despre afirmaţia lui Andrei Pleşu, care a spus că „un alt Gigel în plus nu mai contează”, Ştirbu a arătat că este „extraordinar de mândru de numele care (în loc de , n. red) mi l-au dat părinţii mei”.

În ceea ce priveşte iniţiativa legislativă controversată, care modifică legea drepturilor de autor şi care ar permite „includerea accidentală a unei lucrări sau a unui alt obiect protejat în alt material”, Ştirbu a precizat că, în realitate, este vorba despre o normă europeană pe care România trebuie să o implementeze.

„Nu e vorba despre plagiat”, a afirmat deputatul, subliniind că iniţiativa legislativă aparţine Oficiului Român pentru Drepturile de Autor.

Totuşi, pentru moment, aceasta a fost retrasă, susţine Gigel Ştirbu: „Am depus solicitarea de a fi retrasă această iniţiativă legislativă pentru ca cei care nu s-au documentat suficient să aibă ocazia să o facă”.
Integral pe GândulComentarii

Marc Un impostor la Cultură, un agramat la Educație, un fătălău la Externe, un prim-ministru plagiator, miștocar și imatur, cum dracu să progreseze țara!

14 decembrie 2013 13:14

unu ma tot mir de ce i-si dau singuri guvernantii peste degete ,de ce naiba nu gasesc sa numeasca niste oameni pe sa nu-i mai critice nimeni , sa pui la cultura un agramat , cred ca este prea mult.

14 decembrie 2013 7:27

Se vede de la o posta Ca e "culturat" la "Fane Patriotu' "

13 decembrie 2013 18:29

teodor Cred ca esti oltean. Lor le plac nume de alint.

13 decembrie 2013 17:39

CoRect Inca unul cu facultatea pe la Stefan Gheorghiu (asta pe stil vechi) sau la particulara X (pe stil nou) ? Intreb si eu.....

13 decembrie 2013 17:09

vasile Gigel Sorinel Sarbu, ce sa-i faci daca nu au Gheorghe Sorin, bun si Gigel Sorinel.

13 decembrie 2013 15:55

HO! Hai, Gigele, cara-te ! Faci de tot rasul, notiunea de cultura. Priveste-te in oglinda, numai...

13 decembrie 2013 15:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.