Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, minţea cu neruşinare când spunea că nu are ce face în cazul spitalului de la Ploieşti, iar trecerea Direcţiilor sanitare la autorităţile locale arată „eroarea lui Dragnea”, a declarat, marţi, preşedintele Traian Băsescu.

„În faza iniţială” a scandalului de la spitalul din Ploieşti, „ministrul Sănătăţii declara că nu ştie ce să facă”, a arătat preşedintele, care s-a dezlănţuit apoi împotriva lui Nicolăescu.

„Ministrul Sănătăţii minţea cu neruşinare, pentru că avea în subordine Direcţiile Sanitare, care exact aceste atribuţiuni le au, supravegherea funcţionării sistemului de sănătate în judeţe. Abia acum s-a trezit, după ce a văzut că e groasă, şi şi-a pus în mişcare direcţiile sanitare, să vadă ce este prin spitale", a afirmat Băsescu.

În opinia preşedintelui, ceea ce se întâmplă la Ministerul Sănătăţii în aceste zile probează „că fără direcţiile descentralizate din teritoriu, Guvernul rămâne izolat la Bucureşti şi habar nu are ce se întâmplă în teritoriu”.

Acest lucru arată cât de mare este „eroarea domnului Dragnea de a trasmite direcţiile sanitare, de exemplu, în subordinea preşedinţilor Consiliilor Judeţene, care au în subordine şi spitalele”.

„În opinia mea, este o şubrezire a statului şi a capacităţii statului de inspecţie, control şi implementare a politicilor”, a mai spus Băsescu. „Dacă ar fi declanşat controalele de acum un an, probabil că se evitau multe situaţii grele din spitale”, a adăugat el.

„Nu mă refer numai la Nicolăescu, şi în urma lui trebuie privit, dar discutăm despre o situaţie care se întâmplă azi, când ne pregătim să consolidăm baronimea locală, nu numai prin impunerea de taxe prin combustibil, să le dăm bani, dar şi transferând toate instrumentele de control ale guvernului asupra activităţilor din teritoriu”, a concluzionat preşedintele.


Comentarii

JIGODIA hotul striga hotii, Cel care a inchis spitale ,a taiat pensiile si salariile ,a facut practic genocid ,acuza pe altii care vreau sa readuca Romania pe linia de plutire dupa dezastrul ciumei portocalii conduse de mafiotul Basescu.

11 decembrie 2013 11:42

NANA ...mai taci drak', Javra, palavrele si injuraturile tale, NU intereseaza pe nimeni in Romania ! Guvernoiul PDL epros a rezolvat problema spitalelor in Romania : le-a inchis cu bolnavii aruncati pe trotoare. Mai taci, Basescule, degeaba latri turbat, esti terminat !

11 decembrie 2013 9:16

esti doar un pork impuzit si suspendat !!!! cu ponta cu tot .... GUNOIULE !!! ... niste milioane de romani t-au dat muie atunci ... tu ai ramas doar un gunoier cu gaozul roshu ... un inghititor de flegme marca ,, Bruxeles ''

10 decembrie 2013 22:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.