Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Firmele de transport acuză guvernul că utilizează normele europene ca alibi pentru afaceri dedicate clienţilor politici.

Firmele de transport au declanşat luni un protest amplu oprind întreaga activitate ca reacţie faţă de politica guvernului în domeniu. Cele mai multe maşini au rămas în remize, dar altele merg încet în coloane, blocând traficul pe traseele către Ungaria. Chiar dacă are un aspect sindical, e vorba de un protest al mediului de afaceri ale cărui motive pretind o discuţie specială.

Organizaţia naţională care reuneşte firmele de transport (UNTRR) cere guvernului să anuleze cerinţa de echipare a camioanelor cu plăcuţe care indică dimensiunile şi masa. Povestea este mai veche. În luna mai a acestui an când expira primul termen privind afişarea noilor plăcuţe, firmele de transport au protestat pentru prima dată, dar nu au reuşit să obţină decât o amânare. Autorităţile au anunţat că de la 1 ianuarie 2014 plăcuţele vor fi obligatorii şi că vor aplica amenzi uriaşe pentru contravenienţi.Integral pe AdevărulComentarii

PRECIZARE: Si asta desi firmele de transport stiu prea-bine ca ESENTA politicii "europene" e ca EURO-guvernele să utilizeze normele europene ca alibi pentru afaceri dedicate EURO-clienţilor politici! Cam... ciudat, nu? Cu nedumerire si respect, din Berlin-Jaffa (oras din Germano-Palestina ocupata, n.n.) Redactia "Adevarul" (pe jidisch: Die EURO-"Wahrheit")

9 decembrie 2013 23:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.