Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Directorul Direcţiei de Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteză, a declarat astăzi, la Parlament, că BNR nu a găsit nicio ilegalitate în documentele prin care fiica preşedintelui, Ioan Băsescu, a aobţinut creditul de la CEC.


UPDATE Nicolae Cinteză, directorul de supraveghere din BNR: "Înainte de a veni aici, am auzit diverse vorbe legate de aşteaptările unuia sau altuia. Am venit să spun adevărul. Comisia a fost interesată de activitatea desfăşurată de CE Bank după 2011, de concluziile raportului de supraveghere, care a fost comunicat acţionarului băncii, urmând ca în următoarele două zile să furnizăm, în măsura în care legea ne va permite, aspecte legate de concluziile la care a ajuns BNR. Concluzia raportului este că acest credit s-a acordat în condiţii de respectare a normelor băncii şi a normelor de creditere. Nu putem discurta de un abuz.Media de durată a aprobării unui credit este între 8 şi 9 zile.În criza asta de clienţi, toţi se luptă pentru clienţi de calitate", a spus Cinteză.

Întrebat de jrunalişti dacă se fac presiuni politice pentru acordarea creditelor, Cintreză a răspuns: CEC este bancă de stat şi, probabil, se întâmplă în fiecare ţară acest lucru. De asta s-a încercat şi pricvatizareas CEC Bank.
Integral pe AdevărulComentarii

plagiator basist o increngatura de hoti,Basescu,Ghetea,Cinteza,Videanu,Berceanu,Boc,Paul Vass,Falca,blejnar,Bakonski,Pinalti,Florin Popescu,Casuneanu, Kovesi,Daniel Morar,Haineala,stanciu,Zegrean. Un grup infractional organizat. Cand va fi lichidat acest cuib de viespi. Alo Justitia Romana ! Mai dormiti sarilormiti mult? S-au sunteti ocupati sa inventati dosare ad

9 decembrie 2013 20:14

Adrian Nu a identificat favoruri???? Adica acordarea unui imprumut in 5 zile in urma unui telefon, fara garantii imobiliare, depasind plafonul de 700000 de euro, astea ce sunt? Trebuie sa fii trepanat sa crezi asa ceva. Ceva gen "plagiatorul socialist" aka "liberalul socialist" si altii ca el.

9 decembrie 2013 20:05

UNFORGIVEN "MEDIA de durată a aprobării unui credit este între 8 SI 9 ZILE.În criza asta de clienţi, toţi se luptă pentru CLIENTI DE CALITATE" - Dl. Director BNR ne jigneste inteligenta cu atata minciuna si tupeu. Sigur aceasta este si pozitia sefului domniei sale, respectiv Dl. Guvernator BNR - M. Isarescu, dupa cum se ante pronuntase si Dl.Director Comunicare - A. Vasilescu. PS: Toti sunt platiti din taxele si impozitele noastre, plus dobanzile.

9 decembrie 2013 19:36

@plagiatorul socialist Bai cretinei, dar de unde bani sa cumpere Fanita Marea Insulka a Brailei? Voi stiti cum a obtinut "imprumutul"? Dar jumatate din jud. Cta, cum a ajuns la Constantinescu si Mazare? Dar Vrancea cum de e la mina lui Oprisan? Or fi imprumutat bani de la CEC, ce ziceti? Saca Ioana ar fi luat imprumut de la Camatari, cum era, cretinilor?

9 decembrie 2013 19:31

liberalul socialist Cam asa o sa fie si activitatea "comisiilor". De cite ori cineva indrazneste sa declare ca nu sunt nereguli, varanii de serviciu il vor improsca cu laturi. Cine nu-i cu NOI, e basist! Faptul ca-l vedem in troaca de laturi pe "comunistu" ne lamureste ce fel de oameni sunt astia.

9 decembrie 2013 19:27

Bai cintezoi cu burta Pe cine pz. ma-tii crezi tu ca duci cu presul?! Ca pe presh il pupi in gaoz si in somn.Nu ti-e rusine sa ne torni gogosi?

9 decembrie 2013 18:16

agripina nu cred ca se va afla adevarul , acest individ Cinteza este prieten cu Ghetea . prieten e putin spus .eu am vrut sa fac un credit acum trei ani , de zece mii euro si nu am reusit .aveam salariu ,aveam aveam gaj . dar nu-l aveam pe ghetea.cine a facut un dosar de cerere imprumut stie cat costa intocmirea acestui dosar. MARI EXCROCII !!

9 decembrie 2013 17:15

Echitate: Din păcate, guvernul Tăriceanu a renunţat la privatizarea CEC Bank. A fost păstrată ca o puşculiţa la îndemâna politicienilor, pentru tot felul de matrapazlâcuri. Nu a fost adusă nici pe bursă pentru a se evita transparenţa. Şi-acum, şeful băncii se ascunde în spatele secretului bancar. Şeful care beneficiază de un pachet salarial de 100000 lei/luna, adică câştigul a 125 de angajaţi retribuiţi cu salariu minim. E bine, D-le Gheţea, e bine?

9 decembrie 2013 16:56

Comunistu' BA NENOROCITULE, PE TINE CU CAT TE-A CUMPARAT CHIORPEC???!!!!

9 decembrie 2013 15:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.