Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Supertransferul pregătit de Petrolul pentru această iarnă are şanse să nu se mai perfecteze.

Deşi Adrian Mutu spunea în urmă cu doar cîteva zile că venirea sa la echipa ploieşteană este sigură, afacerea a intrat în impas.

Preşedintele lui Ajaccio, Alain Orsoni, spune că Petrolul n-a venit cu o ofertă concretă pentru împrumutul lui Mutu şi totul s-a rezumat la o discuţie de principiu cu atacantul.

"Mutu e încă jucătorul lui Ajaccio, mai are un an şi jumătate de contract cu noi. Cred că s-a grăbit cînd şi-a anunţat transferul la Petrolul. În acest moment nimic nu e realizat, nimic nu e cert. Mutu a venit la mine, mi-a spus că l-ar dori Petrolul Ploieşti, mi-am dat acordul de principiu ca el să fie împrumutat, am discutat, tot în principiu cu oficialii de acolo, dar asta nu înseamnă nimic.

Dacă transferul se va face, se va face în ianuarie. Dar atunci, în perioada de transferuri, cei de la Petrolul trebuie să facă o ofertă concretă de împrumut, iar noi să-i dăm curs. Sută la sută, în acest moment Mutu e jucătorul lui Ajaccio, chiar am fost surprins că în presa din România se vorbeşte de el ca de un fotbalist al Petrolul" a declarat Orsoni pentru stiridesport.ro

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

unu megatransfer cuvinte mari folosite de ziaristi de mana a treia in fuga dupa senzational.

8 decembrie 2013 12:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.