Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Familia Regală a României va petrece, ca în fiecare an, sărbătorile de iarnă la Castelul de la Săvârşin.

Joi, 22 decembrie, la ora 16.40, Majestăţile Lor şi Alteţele Lor Regale primesc grupul de colindători ai Şcolii Generale ‘Sigismund Toduţă” din Simeria, iar mai târziu, de la ora 17.00 Familia Regală va primi Corul ‘Sargeţia’ din Deva.Vineri, 23 decembrie, începând cu ora 10.00, Familia Regală va primi la Castelul Regal de la Săvârşin colindători ai Asociaţiei ‘Amicii Regelui Mihai’, împreună cu oficialităţi din judeţul Arad şi din ţară, Grădiniţa engleză din Arad şi fanfara de copii ai unei şcoli generale din Teiuş.
În acceaşi zi, la ora 11.30, Regele împreună cu Principesa Moştenitoare Margareta şi Principesa Maria vor oferi cadouri de Crăciun familiilor nevoiaşe din Săvârşin. Mai târziu, Familia Regală va continua să primească colindători, care vor fi prezenţi la Castel, începând cu ora 14.00: corul bisericii baptiste din Sebiş, Corul ‘Hamonia’ din Timişoara şi Grupul ‘Meloritm’ al Palatului Copiilor din Bucureşti. Sâmbătă, 24 decembrie, la ora 10.00, Familia Regală va primi grupul de colindători ‘Simbol’ din Curtici şi tot în aceeaşi zi, grupul de colindători ai şcolii din satul Gelu, judeţul Timiş (10.30), şi corul de copii al parohiei Cintei din judeţul Arad (11.00) vor fi oaspeţii Săvârşinului.
La ora 12.00 vor sosi la Castel Dubaşii din Săvârşin care, potrivit tradiţiei strămoşeşti, vor colinda Familia Regală după binecuvântarea preotului paroh, iar la ora 14.00 Familia Regală va primi grupul de colindători din Roşia, judeţul Bihor.
Integral pe Ziua VecheComentarii

nelu 1 ce ne intereseaza pe noi amaritii de romani cum isi petrece sarbatorile de iarna trogloditul de mihai si familia. sa spuna romanilor acum de sfintele sarbatori: 1. de ce s-a aliat cu comunistii si l-a arestat(a dat lovitura de stat) pe eroul national ion antonescu:2. de ce nu l-a gratiat pentru ca avea aceasta putere?3. cit a furat cind a plecat din tara si ce beneficii financiare a avut dupa aceea? recomand ziaristilor de doi bani sa nu ne mai intoxice cu acest individ si cu c... sale

20 decembrie 2011 19:07

Dio sa le stea mancarea in gat!

20 decembrie 2011 16:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.