Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

- Domnul premier Ponta şi cei cu care s-a înţeles, cu tata socru, cu toată trupa, gândesc că pot utiliza comisiile de la Senart şi a camerelor reunite care să ancheteze cum a luat fiica mea creditul şi cum şi-a cumpărat terenurile, ei cred că mă pot impresiona. Aş vrea să le readuc în memorie faptul că eu rezist şantajului de cea mai joasă speţă a trustului domnului Vociulescu de opt ani, trust dublat o bucată de vreme de Realitatea, iar acum de televiziunea lui Ghiţă, denigratori fără rezerve. Amândoi fac ce ştiu prin educaţie, şi turnătorul Voiculescu şi deputatul Ghiţă.

- Îi recomand premierului să mai înfiinţetze vreo două-trei comisii tot pentru Ioana Băsescu. Voi fi solidar cu fiica mea. Acest şef de guvern, de partid, de alianţă, a ajuns să folosească Parlamentul pe post de măciucă politică într-o bătălie pe care nu are cum s-o câştige.

-Ştiu cum va decurge ancheta, se vor duce prin sate, se va derula toată drama despre care eu nu ştiu, şi cum vor trimite ei la Parchet. Le urez succes, mai bine făceau o plângere direct la Parchet Dar ei atâta pot, asta ştiu să facă, înscenări

- Ca să se bată cu mine, Ponta o cheamă pe fii-mea. Nicio deosebire între cum gândeşte Voronin şi cum gândeşte Ponta.

-Recomand oricui are posibilitatea să cumpere pământ s-o facă, nu este un lucru rău. Nu mă tem că vor veni străinii, ci că străinii vior pleca cu recolta, nu cu pământul.

-Victor Ponta mai are nişte furii şi vrea să-şi ascundă propria corupţie prin aceste acuzaţii gratuite pe care mi le-aduce. E un premier profund care încearcă să-şi ascundă soţia prin acte normative. A vrut să-şi ascundă aranjamentele pentru Roşia Montană printr-o lege.

- Şmecherii nu cumpără pământ, ci iau în arendă de la stat.

- Este profund corupt pentru că încearcă şi-l sprijină lui Ghiţă foarte multe contracte.

- Are o carenţă atât de ridicată a actelor de corupţie. Nu cred că va merge foarte mult.
Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.