Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Gabriela Ionescu, director executiv adjunct la la Direcţia Finanţelor Publice Timiş, a fost ridicată marţi de procurprii anticorupţie şi condusă la sediul DNA Timişoara pentru audieri. Directoarea ar fi cercetată pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Procurorii DNA au efectuat percheziţii în biroul directoarei de la Finanţe, de unde au luat mai multe documente. Surse judiciare spun că suma care ar fi fost primită de către directoare s-ar ridica la 100.000 de lei.

Tot marţi a mai fost ridicat şi condus la audieri şi Dinu Călin, un apropiat al directoarei Ionescu, căruia încă nu i s-au adus încă nici un fel de învinuiri.

Integral pe CotidianulComentarii

JAKSON BARBOSUL CU CHELIE Bravo doamna COCA,oare nu mai dispare odata stilul asta gretos cu punga de cadouri ,de pe la ministere si finante ,pe mine ma apuca scarba cand vad aceste imaginii cu oamneni amarat-ti pe la tot felul de cozi chiar si prin primarii sau spitale si apare cate un nesimtyt cu gagica sau mascota impopotonata cu punga de hartie special confectionata pentru plocoane ..Oare aceste panarami nu-si dau seama ca sunt de-a dreptul penibile si ii pune si intr-o lumina nefavorabila pe angaja-ti respectivelor instiitutii...Datorita sacoselor de carton hahalerele repective considera ca au intiietate peste tot.RUSINE CA SA AJUNS AICI HOOOOOOOOOOOO??????????Pentru a nu sfida in continuare contribuabilul onest si cinstyt ar trebui data o lege prin care se interzice intrarea in institutyile publice cu pungi confectionate special pentru cadouri.

21 decembrie 2011 11:50

coca Ba, stim ce se intampla !!, Chiar astazi am fost acolo si am vazut, toata lumea vede ce se petrece !!! Se cara din greu pungi cu "atentii", cadouri, prin toate birourile, fara nici un pic de jena, prin fata oamenilor care stau pe la cozi apar diversi si diverse cu bratele pline de pungi care se impart prin birouri: daca nu faci asta ti se reprosaza, ti se spune in fata ca nu ai dat "obisnuita atentie" , ca si cand asta ar fi ceva normal, ca si cand acele functionare n-ar fi si ele niste simple angajate la stat, ele "trebuie" vesnic sa primeasca atentii pentru ca sunt foarte stresate... !!, muncite..!! sarmanele !!!!

20 decembrie 2011 15:04

ALIOSHA Pe când și la IAȘI ????

20 decembrie 2011 14:09

Creanga Dar pe fostul director POPOVICI când îl ridicati, pt ca a avsnsa in funcţie o femeie angajata la direcţia Finantelor Timis trebuia sa treacă prin patul lui, asta nu va sesizat nimeni pana acum va zic eu, acel gunoi de director corupt si care obliga angajatele sa se culce cu el si erau amenintate cu demisia nu îl interogheaza nimeni, nu ştii ce sa întâmpla la finantele timis va zic eu

20 decembrie 2011 13:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.