Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O asistentă care a lucrat în spitalul groazei din Ploieşti face noi dezvăluiri. Femeia a povestit pentru Antena 3 cum sunt trataţi pacienţii în Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Potrivit acesteia, pacienţii erau legaţi de pat, nehrăniţi şi neschimbaţi.

"Singura explicaţie era că aveau stări de agresivitate(...). Asistentele stăteau pe terasă, afară, la ţigară, la fel şi infirmierele care strigau la noi să avem obligaţia să hrănim noi pacienţii, să-i schimbăm şi să avem grijă de perfuzii", a spus asistenta.


Chirurgul Dan Oprea, doctorul care a avut curajul să dezvăluie realitatea înfiorătoare de la Spitalul Judetean din Ploieşti, a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 ce se întâmplă în spitalul groazei.

"Există bisturie care nu au fost sterilizate. Există plase chirurgicale din prolipopilenă care sunt de unică folosinţă şi din care se taie bucăţi care sunt refolosite şi apoi sterilizate. Nu pot să vă spun dacă au fost sterilizate o dată, de cinci ori sau de zece ori, nu ştiu, dar pot să vă spun că sunt refolosite", a spus doctorul.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.