Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Omul de afaceri croat, împuşcat vineri seară în cartierul Băneasa, a fost transportat de partenerii de afaceri la Berlin, cu un avion.

Bărbatul împuşcat, vineri seară, în cartierul Băneasa din Capitală este un om de afaceri croat, căsătorit cu o româncă şi are doi copii mici, el fiind atacat când ieşea de la firma sa de pe Bulevardul Aerogării.
Cetăţeanul croat are afaceri cu fier vechi în România, sediul firmei sale aflându-se pe Bulevardul Aerogării, unde a fost împuşcat vineri seară, când a ieşit de la birou.
Conform surselor oficiale, ar fi existat şi mai mulţi martori ai incidentului, mai multe persoane susţinând că au auzit focurile de armă, în timp ce una a spus că l-a şi văzut pe atacator care ar avea o înălţime de 1,75 metri şi purta şapcă.

Ştire în curs de actualizare.


Comentarii

Up date: Omul de afaceri "croat", împuşcat vineri seară în cartierul Băneasa s-a dovedit a fi în realitate un simplu zigan (de-al lor, si tot împutzit, n.n) de etnie rroma, care a luat-o în freza în cadrul unei reglari de conturi între cioarde (între "clanuri"). Cu respect, Redactia

24 noiembrie 2013 21:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.