Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

(...)1. Vinul roşu

Cercetările au arătat că vinul roşu face bine inimii, atunci când este consumat cu moderaţie. Alte cercetări susţin că vinul roşu ar putea să declanşeze cancerul la sân. Una peste alta, specialiştii spun că vinul nu trebuie să lipsească definitiv din alimentaţia noastră pentru că aduce multe benefici sănătăţii.

2. Comediile proaste

Pentru cei care urmăresc numai filme “bune", cu scenarii complicate, inteligent construite, oamenii de ştiinţă vin cu o constatare uimitoare. Comediile proaste ne fac bine. Acest tip de filme ne fac foarte mult bine, în primul rând psihic. Avem nevoie uneori să ne relaxăm şi să uităm de problemele cotidiene. În plus, în comparaţie cu filmele de groază care ne cresc pulsul, comediile menţin o circulaţie a sângelui normală.

3. Cafea

O multitudine de studii s-au făcut pentru a afla dacă această lichoare magică ne face mai mult rău sau bine. Un studiu realizat anul acesta susţine că femeile care consumă cafea sunt ferite de depresie. Cercetătorii de la Harvard au efectuat teste pe 50.000 de femei pentru a ajunge la această concluzie.(...)

6. Bere

Am aflat mai devreme că vinul este bun pentru sănătatea noastră. Dacă preferaţi berea în schimb, aflaţi că şi în acest caz aveţi noroc. Revista Europeană a Epidemiologilor a publicat în urmă cu doar două săptămâni un studiu conform căruia consumul moderat de bere reduce riscul de boli de inimă cu 31%.

7. Sexul

Nu o spunem noi, o spun oamenii de ştiinţă. Sexul este esenţial într-o relaţie şi te ajută să te simţi împlinit şi fericit. Cheia unei căsătorii fericite, chiar şi la o vârstă înaintată, este sexul. Un studiu prezentat de Societatea Americană de Gerontologie arată că pensionarii care au declarat că încă au activitate sexuală, s-au declarat şi cei mai mulţumiţi de cum decurge căsnicia lor.

Integral pe Evenimentul Zilei