Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În 1 decembrie, la Palatul Parlamentului, va fi organizată "Ziua Porţilor Deschise", cu acest prilej urmând să fie împodobiţi doi brazi de Crăciun şi să fie lansat un foc de artificii, informează Mediafax.

"Ziua Porţilor Deschise" se va desfăşura între orele 10.00 şi 18.00, iar fluxul vizitatorilor va fi continuu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că de 1 Decembrie, când la Cameră se va organiza "Ziua Porţilor Deschise", va exista şi un foc de artificii, care se datorează unei sponzorizări.

"Şi, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, am înţeles că există o susţinere financiară, o sponsorizare, să avem şi un foc de artificii. Eu nu pot să-mi permit să plătesc artificii din bugetul Camerei Deputaţilor şi aşa secătuit anul acesta", a spus Zgonea.

El a precizat că nu ştie cine a făcut sponsorizarea şi nici nu a fost curios, dar a subliniat că au fost îndeplinite condiţiile legale.

"Am primit informaţia, am aprobat în Birou. Orice este gratis să fie primit. Orice familie de România când primeşte ceva gratis e mulţumită", a spus Zgonea.

El a mai arătat că, tot pentru prima dată, Camera va avea doi brazi, unul în interior şi unul în exterior.

"S-au găsit resursele pentru a aduce doi brazi, unul în interior şi unul în exterior. Pentru prima dată o să avem şi în afară", a spus Zgonea.

Integral pe România Liberă