Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a scris, miercuri, pe blogul personal, că liderii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, sunt ”profund nocivi” şi cariera lor politică trebuie să se încheie.

”Crin Antonescu nu mai reprezintă de multă vreme doctrina de dreapta şi nu poate aspira la o susţinere politică pentru Preşedinţie din partea partidelor de dreapta. Antonescu este, ca şi Victor Ponta, un politician profund nociv, iar cariera lui politică trebuie să se încheie”, a scris Macovei pe blog.

Europarlamentarul a susţinut că USL au încercat ”o lovitură de stat” în vara lui 2012, dar şi o subordonare a instituţiilor independente ale statului. Totodată, Macovei a menţionat că USL a ”vrut să distrugă Curtea Constituţională şi DNA”.

”Antonescu, Ponta şi USL ne sufocă cu biruri încercând să-şi mascheze incompetenţa şi dezastrul economic pe care l-au provocat. Ei au înscenat privatizări, au viciat proceduri şi s-au jucat cu soarta salariaţilor, la Oltchim şi CFR Marfă. Antonescu, Ponta şi USL vor să pună mâna pe justiţie, vor să distrugă ANI, protejează parlamentarii şi miniştrii penali în Parlament. Pentru Antonescu, Ponta şi USL, legea este obligatorie doar pentru românii de rând, nu şi pentru ei”, a mai scris europarlamentarul.

”Opoziţia la USL este singura alternativă sănătoasă politic şi morală, atât pentru ţară, cât şi pentru partidele de dreapta, care au obligaţia găsirii celui mai bun candidat pentru alegerile prezidenţiale”, a conchis Macovei.

Integral pe România LiberăComentarii

Depinde pentru cine! Pentru alde tine si Basescu, in mod sigur. Nu ti se pare normal? Insemna ca-ti lipsesc nu numai bunul simt si educatia, ci si simtul realitatii si proprietatea termenilor.

14 noiembrie 2013 15:38

Uta Tu vorbesti posmoaga comunista ,betiva draga afara de tine si javra ordinara crezi ca mai este cineva nenovic.Muratura imputita ,prefacuta si rea vezi ce e cu casa lui mata? inocente mica.

14 noiembrie 2013 14:28

COMUNISTU' Nenorocito, numeni n-a facut mai mult rau tarii decat a alcoolista ca tine. Starpitura naibii, n-ai mai face umbra pamantului degeaba. Cea mai nenorocita speta umana, procurorul comunist, vopsit in politician capitalist, numic mai josnic.HUUUUUUOOOOOO

14 noiembrie 2013 13:44

Prodan Nicolae Tu esti mult mai NOCIVA decat ei doi la un loc, tu faci mult rau Romaniei. Nu mai cu simpla ta fata care te demasca, fata de VACA ce se intreaba, oare pe mine cine ma mulge? Raspunsul este: DRACU, nu altcineva, pacat ca esti femeie!

14 noiembrie 2013 13:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.