Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Crin Antonescu nu mai reprezintă de multă vreme doctrina de dreapta şi nu poate aspira la o susţinere politică pentru Preşedinţie din partea partidelor de dreapta. Antonescu este, ca şi Victor Ponta, un politician profund nociv, iar cariera lui politică trebuie să se încheie”, a scris Macovei pe blog.

”Antonescu, Ponta şi USL ne sufocă cu biruri încercând să-şi mascheze incompetenţa şi dezastrul economic pe care l-au provocat. Ei au înscenat privatizări, au viciat proceduri şi s-au jucat cu soarta salariaţilor, la Oltchim şi CFR Marfă. Antonescu, Ponta şi USL vor să pună mâna pe justiţie, vor să distrugă ANI, protejează parlamentarii şi miniştrii penali în Parlament. Pentru Antonescu, Ponta şi USL, legea este obligatorie doar pentru românii de rând, nu şi pentru ei”, a mai scris europarlamentarul.


Comentarii

un pensionar Cine vorbeste de nocivitate!

14 noiembrie 2013 18:09

FT Nesimtito, Macoveasco femeie de nimic, ratata in profesie, zero barat de jurista, ratata si in textul de politica toxica de tip Nazist, pe care-l rostesti. Ce vrei, fa, neismtito, rea, batrana, vicioasa, NU te mai apropie nimeni !

14 noiembrie 2013 15:38

tr Monica Macovei , oare te mai asculta cineva ?

14 noiembrie 2013 15:30

contribuabil bine ca nu-a betivi si sclero, ca tine !!

14 noiembrie 2013 14:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.