Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri seară, la Realitatea TV, că acea comisie parlamentară care ar urma să ancheteze achiziţionarea unui teren de fiica preşedintelui Băsescu este constituită pe criterii politice.

”Am vorbit azi cu Ioana Băsescu. Despre ce vorbim, că fata preşedintelui a cumpărat un teren cu credit? Să facem o comisie parlamentară? Astea sunt toate politice, ca să ţină o temă ridicată, ca să acopere altceva: avem un premier care nu are soluţii populare şi economice, care este asaltat de proteste şi el găseşte ca scăpare un scandal cu fata preşedintelui. Când era tema plagiatului, a lansat suspendarea preşedintelui. Cum să faci o comisie parlamentară să anchetezi o persoană privată?”, a spus Elena Udrea.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Parlamentul va forma o comisie care să investigheze acuzaţiile aduse în presă preşedintelui Traian Băsescu că şi-ar fi folosit consilierul Drian Rădulescu pentru a o ajuta pe fiica sa să cumpere terenuri agricole în Călăraşi.

Integral pe România LiberăComentarii

Echitate: Se va autosesiza DNA, în cazul traficului de influenţă, în favoarea lui Gheţea de la CEC, cel cu un pachet salarial lunar de 100000 RONI? Sau legea se aplică doar pentru căţei? Nu e bine, D-na Kovesi!

14 noiembrie 2013 9:05

contribuabil daca nu te-a bagat la zdup ! ai glas, nu ? toata clica voastra trebuia sa fie in puscarie nu sa comentati ceea ce fac actualii guvernanti ! Baseasca este persoana privata ? asta are o singura meserie : FATA LU' TAT-SU !!

14 noiembrie 2013 8:33

contribuabilu` Nu e proasta ! Este direct interesata sa-si "apere" idolul ! Adica pe Base` - daca guvernatoru` poate fi numit "idol". Ca doar Base` o tot "baga" peste tot ! Inclusiv "catindata ?!" la presedintia Romanicii ! In rest ....cine dracu` o mai sprijina ? Nici macar PDL -ul !

14 noiembrie 2013 8:22

Asta-i proasta sau face pe proasta? Taci, fa Leantzo, ca aici e vorba de holbatul de Papici si de ragaitul ala de Radulescu, dar mai ales de filosofia de viata a betivanului ca poate prosti pe toata lumea. Pe tine nu, ca l-ai prostit tu pe el!

14 noiembrie 2013 1:31

v Lenuto se stie ca io sugi Javrei Ordinare, dar totusi trebuie sa intelegi ca daca se face o comisie Parlamentara se ingroapa cazul. Teoretic se face comisia care sa analizeze cum niste oameni angajati ai statului (procurorul si consilierul, poate si altii) au efectuat "servicii" unor persoane private. Sa nu mai vorbim ca este declaratia directa ca toata tarasenia s-a facut de Presedinte pe numele odraslei. Nu stiu daca este vreo ilegalitate, dar imorala este. Atunci ne mai miram ca diversi fac tot felul de afaceri sa pacaleasca bancile, statul , etc.

14 noiembrie 2013 0:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.