Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

La fel ca în ultimii doi ani şi în 2013 băimărenii vor avea parte de un brad de vis. Înalt de peste 30 de metri, bradul a ajuns în dupămasa zilei de astăzi în Baia Mare, iar pentru prima dată a fost instalat în Centrul Istoric al municipiului. Acesta va fi împodobit, urmând ca în 1 Decembrie, odată cu inaugurarea iluminatului ornamental de sărbători să fie pornite şi luminiţele de pe brad.

Multe ore de muncă şi peste 20 de persoane au avut grijă ca bradul înalt de 32 de metri să ajungă cu bine în Centrul Vechi al Băii Mari. Deşi încă devreme, bradul a fost instalat pentru a putea fi împodobit până la sfârşitul acestei luni. „Am început mai devreme din dorinţa de a avea timp şi a fi pregatiţi pentru 1 Decembrie, momentul în care vom porni luminile pe brad şi vom porni toate acţiunile în cadrul Târgului de Crăciun. Ideea este în acest moment, în această iarnă, să oferim băimărenilor o atmosferă frumoasă de Crăciun, să fie activităţi interesante şi să putem face din Centrul Istoric într-un fel o mică Viena“, a spus primarul Cătălin Cherecheş.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.