Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Consilierul judeţean PDL, Rareş Rusu, a făcut un calcul, care arată că românii vor trebui să muncească 10 luni pe an ca să îşi plătească taxele impuse de Guvernul Ponta.

„Extrem de cinic, dar, din păcate, dureros de adevărat: “banii nu se fac de la bogaţi, ci întotdeauna de la săraci”. Aşa că, Partidul Social-Democrat, socialismul de caviar al Uniunii Social Liberale, prin vocea vicepremierului Liviu Dragnea, ne propune din nou să luăm câte puţin de la cei mulţi să dăm mult la cei puţini – propria clientelă politică. În loc să gândească o relaxare fiscală, metode de îmbunătăţire a predictibilităţii fiscale, soluţii pentru primenirea pieţei şi încurajarea acesteia pentru a o însănătoşi, Guvernul Uniunii Social Liberale ne-a mai pus ceva taxe. Taxe şi impozite noi pentru a acoperi foamea de bani şi lipsa acestora pentru a sprijini afacerile cu statul ale clientelei politice. Conform Raportului anual referitor la execuţia bugetului UE privind exerciţiul financiar pe 2012, publicat în această săptămână de Curtea de Conturi Europeană, suntem pe primul loc la fraudarea banilor europeni. Ca norocul că avem de unde plăti ”bonusuri” pentru toate fanteziile USL: din 12 luni muncite, românii muncesc pentru a-şi plăti noile dări către stat zece”, a declarat Rareş Rusu.

Integral pe România LiberăComentarii

unU ! Serios...??? Da 25 % TVA, ori minus 40 % la salariile bugetarilor, ....... sau restul impozitelor si taxelor existente din "mosi stramosi" le-o fi pus tot Ponta nesimtitule ? Ca parca esti "umflat" cu pompa de gras ce esti ! Iti merge rau bre, te cocoseaza taxele lui Ponta ! Tu plangi pe umarul romanilor ca s-au fraudat banii europeni in anii 2009 - 2012 ? Cine dracu` conducea tara in anii aia ? Nu cumva PDL-eprele tale ? Mare-i gradina ta doamne ! Si slaba tinere de minte au politicienii ! Ori numai minciuna si tupeul nemasurat....? Sau toate la un loc .... ! Ce ziceti mai oameni ?!

12 noiembrie 2013 9:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.