Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a declarat, duminică, că la europarlamentare partidul va avea o listă proprie de candidaţi, precizând că, după alegeri, democrat-liberalii sunt dispuşi la un dialog pentru unificarea dreptei, neexcluzând un dialog şi cu PNL.

Anca Boagiu a spus că după alegerile europarlamentare, la care partidul va avea o listă proprie de candidaţi, se va lua în discuţie, din 2014, şi alianţe cu alte partide pentru "unificarea dreptei", transmite Mediafax.

"Poziţia PDL este fermă. Ne prezentăm la alegerile europarlamentare cu o listă proprie şi după ce vor avea loc aceste alegeri suntem dispuşi la un dialog pentru unificarea dreptei, dar cu condiţia ca dreapta să fie şi curată", a spus Boagiu.Prim-vicepreşedintele PDL a mai spus că nu exlude un dialog şi cu PNL pentru formarea unei alianţe.

"Nu excludem un dialog cu PNL, care trebuie să se cureţe şi, mai mult decât atât, să se orienteze, sau să se reorienteze, mai bine zis, către politicile de dreapta. Din nefericire, azi ei sunt la remorca PSD şi tot din nefericire pentru ei, promovează un buget de stat socialist, fără nicio componentă liberală", a afirmat Anca Boagiu.

Boagiu a participat, duminică, la sediul PDL Braşov, la alegerile interne pentru desemnarea candidatului partidului la preşedinţie, 81,4% dintre democrat-liberalii braşoveni votându-l pe Cătălin Predoiu, iar 18,6% pe Gheorghe Falcă.

Integral pe România LiberăComentarii

Omul plictisit Frazeologia basista e dus Romania la catastrofa. Una din temele smintitului e aia, cu "omul gras". Niste amici psicologi ma asigurau ca prostia si nebuneala se iau, inclusiv in interiorul aceluiasi partid. Si, da-mi voie, nu dai semne ca ai fi in regula.

11 noiembrie 2013 16:34

liberalul socialist Bai plictiseala, vorbesti despre Roman, socialistul din PNL, nu? Iar tu, bai "echitate", ce stii despre "marirea salariului minim" - dincolo de ce minte Mitomanul? Nu Guvernul va da banii respectivi, nici nu ar avea de unde, iar printre bugetariu nu vei gasi nici macar un taietor de frunza la ciini platit cu salariul minim! In schimb, IMM-urile se vor vedea in situatia de a da afara oameni daca nu va avea cu ce sa-i plateasca. Cu toate taxele (de care vad ca "uiti", cei vreo 4 milioane de romani care ii tin in circa pe ceilati prin taxele pe care le platesc sunt pe cale sa sucombe. Cine o sa-ti platesca traiul bun la Stat, nineaca?

11 noiembrie 2013 7:36

echitate: Care buget de stat socialist? Va deranjează că, USL îi ajută pe cei mai nevoiaşi dintre noi, adică, din păcate, marea majoritate a românilor, pauperizată în ilustra voastră guvernare? Nu suportaţi faptul că, în doar 2 ani, USL măreşte salariul minim de la 700 la 900 lei, deci o creştere de 28,5%? Voi n-aţi fost în stare. Nu vă convine că, USL indexează pensiile în 2013-2014, cu rata inflaţiei, ceea ce voi n-aţi făcut în 2010-2011-2012? Deşi, în acei ani, aţi dublat datoria publică a ţării. Acum a început şi restituirea împrumutului către FMI. Doar dobânzi se plătesc, anual, peste 10 miliarde lei. Prin idolul vostru, aţi angajat ca în România, deficitul bugetar să nu depăşească 3% din PIB. Companiile de stat cum le-aţi gestionat, în perioada 2009-2012? Societăţi precum Oltchim, Tarom, TVR, Poşta, CFR şi altele, le-aţi muls şi le-aţi înglodat în datorii, aducându-le în pragul falimentului. Noroc că plecarăţi de la guvernare, înainte de termen, şi astfel Hidroelectrica a fost salvată. Dacă societăţile cu capital de stat, integral sau majoritar, ar fi avut profituri consistente, cum ar fi fost normal, s-ar fi creat spaţiu fiscal care să permită reducerea taxelor şi nu mărirea lor. Nu sunteţi îndreptăţiţi să daţi sfaturi. Guvernarea PDL nu a lăsat nimic bun în urmă. USL e condamnată să reziste, o perioada mai îndelungată, pentru a readuce ţara pe făgaşul normal. Să reînvie încrederea şi speranţa cetăţenilor acestei ţări. Pe voi, cei din PDL, pentru dezastrul în care aţi adus ţara, nu vă vom uita şi nu vă vom ierta. Ruşine veşnică să vă fie!

10 noiembrie 2013 22:08

Omul plictisit Ca microbii portocalii poftesc un nou organism-gazda, pe care sa-l infecteze, apoi sa-l omoare, asta e lucru stiut. Insa, intreb: sunt nebuni penelistii sa se asocieze cu virusii respectivi ? Sa recapitulam: basescu a confiscat partidul lui Roman, socialist, pe care l-a manjit intr-un asemenea hal, incat sa nu mai poata scoate capul in lume. Basismul a manjit si a imputzit orice lucru, organizatie sau persoana cu care a intrat in contact cu el. Vrei sa mori, din punct de vedere politic, asociaza-te cu basistii. Sunt odiosi, iar asta o sa coste pe oricine ar cuteza sa stea la aceiasi masa cu basescu.

10 noiembrie 2013 20:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.