Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a declarat, duminică, că la europarlamentare partidul va avea o listă proprie de candidaţi, precizând că, după alegeri, democrat-liberalii sunt dispuşi la un dialog pentru unificarea dreptei, neexcluzând un dialog şi cu PNL.

Anca Boagiu a spus că după alegerile europarlamentare, la care partidul va avea o listă proprie de candidaţi, se va lua în discuţie, din 2014, şi alianţe cu alte partide pentru "unificarea dreptei", transmite Mediafax.

"Poziţia PDL este fermă. Ne prezentăm la alegerile europarlamentare cu o listă proprie şi după ce vor avea loc aceste alegeri suntem dispuşi la un dialog pentru unificarea dreptei, dar cu condiţia ca dreapta să fie şi curată", a spus Boagiu.Prim-vicepreşedintele PDL a mai spus că nu exlude un dialog şi cu PNL pentru formarea unei alianţe.

"Nu excludem un dialog cu PNL, care trebuie să se cureţe şi, mai mult decât atât, să se orienteze, sau să se reorienteze, mai bine zis, către politicile de dreapta. Din nefericire, azi ei sunt la remorca PSD şi tot din nefericire pentru ei, promovează un buget de stat socialist, fără nicio componentă liberală", a afirmat Anca Boagiu.

Boagiu a participat, duminică, la sediul PDL Braşov, la alegerile interne pentru desemnarea candidatului partidului la preşedinţie, 81,4% dintre democrat-liberalii braşoveni votându-l pe Cătălin Predoiu, iar 18,6% pe Gheorghe Falcă.

Integral pe România Liberă