Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După succesul aplicaţiei Foursquare prin care poţi să împărtăşeşti tuturor locurile în care te distrezi, faci cumpărături şi mănânci, a fost lansată o nouă aplicaţie Android prin care poţi împărtăşi şi lucruri mai intime.

Aplicaţia "I Just Made Love" (Tocmai am făcut dragoste) ne permite practic să ne împărtăşim viaţa intimă cu întreaga lume. Şi oricât de bizar ar părea acest lucru, aplicaţia este folosită deja de multă lume, înregistrând până în momentul de faţă 10.000 de descărcări şi fiind evaluată la cinci stele de zeci de utilizatori, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

"Tocmai ai făcut dragoste?" sau "Vrei să vezi locurile din apropiere în care alte persoane au făcut sex?", sunt întrebările puse în descrierea aplicaţiei.Aplicaţia îţi permite să localizezi unde (prin GPS), când şi chiar în ce poziţie ai facut dragoste, iar informaţia apare online într-o bază de date, însoţită de comentariile tale.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit de pe site-ul ijustmadelove.com şi este disponibilă şi pentru iPhone. Până la momentul de faţă, site-ul se laudă cu 193.000 de postări "de dragoste" din partea utilizatorilor, cele mai multe fiind în limba poloneză.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.