Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisia specială Roşia Montană va respinge proiectul minier în forma trmisă de Guvern, transmite Agerpres, citând surse oficiale.

"Raportul Comisiei va fi unul de respingere, deja fiind aproape finalizat. Au mai rămas două amendamente. Urmează luni să dăm votul final care, cel mai probabil, va fi de respingere a proiectului în forma venită de la Guvern", au arătat sursele citate.

Potrivit lui Darius Vâlcov, senator PSD şi preşedinte al Comisiei, în raport Comisia recomandă statului român şi companiei să accepte desecretizarea tuturor datelor din licenţă şi documentele aferente acesteia.

Comisia specială care analizează proiectul minier Roşia Montană a încheiat, joi, dezbaterile după aproximativ zece ore.

"A mai rămas votul final pe două amendamente şi pe proiectul de lege, care se va da luni ca să fie toată lumea prezentă. Va fi o acţiune de cinci minute, să spunem aşa", a spus Vâlcov

Integral pe România LiberăComentarii

@intrebatoru`..... Pt ca probabil ai o clasa mai mult ca trenu`, sau (poate !!) chiar ai vre-un doctorat obtinut (la distanta - normal nu ??) la Bioterra, Spiru Haret, ori alta "fabrica de diplome", te lamuresc mai mult decat urgent! Si ca sa nu mori prost amarastene ! Un stat se numeste IMPOTENT, atunci cand - printre multe altele - nu are bani sa investeasca ! In orice mai putulica, necum in amarata ta sculita, pe care cu atata emfaza o numesti a fi pula ! Si de aia se apeleaza la investitori strategici, straini sau romani.

8 noiembrie 2013 12:48

Intrebare ptr contribuabilu` " Asta pt ca asa zisu` Stat Roman e complet impotent ! "?????? Serios ,contribuabilu`????? Mai sa fie! Auzi bai PULICA ce pula mea investeste RMGC la Rosia Montana?

8 noiembrie 2013 11:56

contribuabilu` Ai dreptate Tanasa ! Nu ne vindem tara ! Da` oare poti tu (sau alt roman "verde") scoate "ceva maruntis" de la tescherea ca sa-i investesti in orice fel de exploatatie ? Eu personal (de pe acum !) sunt de acord si voi vota orice referendum ca sa iei tu personal absolut toate beneficiile, fara nici un impozit pe profit, daca poti investi si angaja macar 10 oameni. Asta pt ca asa zisu` Stat Roman e complet impotent ! Si daca nici tu nu ai bani, atunci lasa dracu` pe cei ce au sa investeasca si nu te mai "baga singur in seama" !

8 noiembrie 2013 10:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.