Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sorin Ovidiu Vântu a spus, joi seară, că este de părere că Sorin Roşca Stănescu a fost minţit în legătură cu spălarea de bani, relatează B1 TV

”Nu i-am dat niciun leu domnului Traian Băsescu. Este exclus şi ca cineva de la Comac să fi făcut acest lucru. Eu cred că domnul Stănescu a fost minţit. I s-au băgat nişte hârtii false sub nas şi de bună credinţă domnia sa le-a preluat ca fiind reale”, a afirmat Sorin Ovidiu Vântu, potrivit B1TV.

”Nu am dat niciodată direct sau prin intermediul companiei mele vreun leu domnului Traian Băsescu sau alianţei DA”, a susţinut Vântu.

Sorin Roşca Stănescu a spus, joi seara, la Antena 3, că tot ceea ce a spus este adevărat şi verificabil.

"Dacă este să-i răspund serios, pot să-i răspund în felul următor: FACIAS a depus un dosar penal cu toate datele respective în luna martie, la Parchet, cu număr de înregistrare, cu tot ce trebuie. Nimeni nu a dat un răspuns, ba mai mult Parchetul a spus că lucrarea s-a rătăcit undeva(...) Şi răspunde astăzi Traian Băsescu în stilul ăla pe care îl cunoaşteţi foarte bine", a spus senatorul Sorin Roşca Stănescu”, a declarat SRS la Antena 3.

Despre acţiunea lui Sorin Roşca Stănescu, Crin Antonescu a spus la B1Tv că ”vom discuta săptămâna viitoare cu el să vedem cu ce-şi susţine acuzaţiile”

”Privesc cu reţinere aceste lucruri, însă nu aleg să le ignor. Vom avea o discuţie în grupul parlamentar cu Sorin Roşca Stănescu pentru a vedea dacă există elemente serioase legate de aceste lucruri pentru că atunci ar trebui să facem o comisie parlamentară, ceva”, a mai spus Antonescu.

”Nu m-aţi văzut sărind sau denunţând pe Băsescu sau pe alţii şi privesc cu reţinere, dar nu mă fac că nu le-am auzit”, a mai spus liderul PNL.

Integral pe România Liberă