Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adrian Porumboiu, patronul celor de la FC Vaslui, a vorbit despre mutările care urmează să se întîmple la echipa sa.

"Sînt şanse mici ca Florin Costea să ajungă la Vaslui. După ultima discuţie purtată cu Gigi Becali, nu mai are nici un sens. Jucătorul i-a spus că vrea să rămînă la Steaua Nu este adevărata că l-am vrut şi el n-a acceptat. Piesele de bază rămîn, Cerniauskas, Milanov, Papp, Gladstone, Costin, Zmeu, Sînmărtean, Adailton, Wesley şi încă o parte.

Restul vor dispărea. Eu nu m-am supărat pe titulari, eu m-am supărat pe Gerlem şi pe Yero Bello la meciul cu Zurich. Cum să joci cu atît de multă indiferenţă? Păi, ei nu-l vedeau pe Adailton că a alergat dublu la 35 de ani? Gerlem e inadmisibil", a spus Adrian Porumboiu la sportro.

...despre interesul Stelei pentru Wesley: "Dacă vor veni oferte pentru orice jucător, iar el vrea să plece, nu mă opun, dar preţul trebuie să fie corect. Momentan nu sînt oferte"

Integral pe Gazeta Sporturilor