Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victoria's Secret se află în centrul unui scandal uriaş în Statele Unite, după ce presa americană a anunţat că această casă de modă a folosit pentru o colecţie de lenjerie intimă din 2008 bumbacul cules de copii exploataţi în fermele din Burkina Faso.

În ciuda etichetelor care afirmă că acele articole de lenjerie intimă au fost fabricate din "bumbac fără pesticide, cultivat în procent de 10% cu apă provenind din ploi", casa Victoria's Secret a folosit în procesul de fabricare a produselor sale fibre de bumbac provenind din fermele africane care exploatează copii, informează nypost.com.

"Bune pentru femei. Bune pentru copiii care depind de ele", a fost sloganul folosit de Victoria's Secret pentru a lansa, în 2008, o linie specială de lenjerie intimă, despre care conducerea casei de modă a spus că a fost fabricată din bumbac ce provine din "comerţ echitabil".
Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.