Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, apreciază activitatea primarului Capitalei, Sorin Oprescu, şi a spus că doreşte desfiinţarea sectoarelor din Bucureşti pentru a nu se mai arunca responsabilitatea între primarul general şi cei ai sectoarelor.

"Am început să mă gândesc foarte serios la formula desfiinţării, integrării sectoarelor. Ce se întâmplă acum nu mai poate continua. Sigur... Sorin Oprescu nu a făcut tot ce a promis în campanie şi asta nu se poate imputa tot lui. Oprescu ca primar nu este o deziluzie", a spus şeful PNL, Crin Antonescu, potrivit pesurse.ro.

Problema desfiinţării sectoarelor Capitalei s-a mai pus în vara lui 2011, când ministrul Dezvoltării de atunci, Elena Udrea, credea că acesta este primul pas în cadrul procesului de reorganizare administrativ-teritorială a României.

Potrivit proiectului PDL, legea Capitalei stabileşte desfiinţarea sectoarelor şi a consiliilor actuale, un buget şi servicii publice unitare.


Comentarii

FB DOMNULE ANTONESCU, Dumneavoastra prin aceasta declaratie, precum si prin cele care, din cand in cand, le mai dati pe la presa, nu faceti decat sa demonstrati ca : 01. va reamintiti ca sunteti candidat la presedintie; 02. sunteti politician si din asta traiti; 03. da bine la imagine; 04.ati mai adormit putin electoratul. O SA EXPLIC DE CE : in urma cu doua saptamani ATI AVUT O INITIATIVA(laudabila ce-i drept) DE A ABORDA PROBLEMA ESENTIALA A ROMANIEI - INJUSTITIA DIN ROMANIA, ABUZURILE JUSTITIE, pe scurt PROBLEMELE JUSTITIEI DIN ROMANIA. In Biroul Permanent al Senatului, IMEDIAT VI S-A INCHIS GURA pe motivul ca : "este o problema sesnibila". DACA Dumneavoastra, al DOILEA OM IN STAT, ati tacut si ati inghitit-o, CE ROST ARE SA MAI ASCULTAM si sa MAI CREDEM IN CLASA POLITICA ACTUALA. DOAMNE FERESTE, nu spunem ca problema Bucurestiului nu este importanta, dar ESTE MINORA FATA DE PROBLEMA JUSTITIEI, CARE ESTE, practic, PROBLEMA DE CAPATAI A ROMANIEI.

22 octombrie 2013 11:35

cretinoid aplicand regula de trei simpla, desfiintam si judetele in loc sa infiintam regiuni si toata vina o sa fie a parlamentarilor pentru orice se intampla in tara. Macar o sa stim la cine trebuie sa venim sa spargem capete.

22 octombrie 2013 8:48

liberalul socialist Sa fie adevarat ca "pretenul" Manescu intentionaeaza sa sse dea cu psdeaua, in caz de rupere? Ca nevasta acestuia, minstreasa, a ramas oripilata de mojocia cretinului d ela depunerea juraminintului? Caci, daca te uiti in jur, ala era singurul "primar" al lui Kakarau, prea mjult nu ar pierde mai nimic daca ar bate palma cu Oprescu ca acesta sa isi vada de Capitala, ca Mare Ban ot Bucale. De-o vrme Ctinu puturos ioese cu tot felul de idiotenii, fara nicio importanta in viata noasra (si IMPOSIBIL DE IMPLINIT), pt a nu "observa" aliniera "leberalilor" la politica RMGC...

21 octombrie 2013 20:38

nicu cacarau foloseste numai duble negatii in ultimul timp. "nu este o deziluzie", "americanii nu ne sunt antipatici"... are mintea imbarligata rau saracu. deci ce vrei sa zici mai ciocoi penibil?

21 octombrie 2013 17:02

gica contra Mai multe sectoare inseamna ca ,comisioanele se vor imparti pe sectoare si primarele prim va fura mai putin Criza cere sacrificii si ciubucurile devin prea subtiri la cei invatati cu miliarde Deci un singur stapin si mai multe slugi, piramida a fost folosita si de Egipteni

21 octombrie 2013 16:04

adrian Ba nenorocitule de 23 de ani ceea ce nu sunteti ins stare sa gestionati ca sunteti BOI voi desfiintati?

21 octombrie 2013 14:38

Victor Ponta Laurentiu esti nebun! Mai bine iei multe atributii ale lui Oprescu!

21 octombrie 2013 14:35

val 1 Cred ca acesta gindire este incorecta, avind in vedere ca un sector ester cit un oras mare din tara. Nu cred ca o prmarie generala va putea adninistra intregul teitoriu al orasului. Probabilva trebui regindite atributiile celor doua tipuri de institutii. Daca ne gindim ca orasul a fost impartit pe secoare si inainte de razboi, cred ca acestia nu au facu asta de prosti.

21 octombrie 2013 14:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.