Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis joi că profesorul de sport Dan Octavian Vişan, de la Liceul "Jean Monnet" din Capitală, acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră, poate fi judecat în libertate, după ce au efectuat verificarea legalităţii măsurii arestării preventive a profesorului, etapă ce urmează după trimiterea în judecată a inculpatului.Decizia poate fi atacată cu recurs de procurori iar până la judecarea recursului profesorul Dan Octavian Vişan va rămâne în arest preventiv.

Dan Octavian Vişan, fost profesor de sport la Liceul "Jean Monnet", a fost trimis în judecată joi, el fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 şi va avea ca prim termen de judecată data de 10 februarie 2012.

Pe 18 noiembrie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea profesorului de sport pentru 29 de zile, după ce Judecătoria Sectorului 1 îl lăsase în libertate. În timpul judecării recursului, reprezentantul Parchetului a declarat că profesorul ar fi întreţinut, în repetate rânduri, la sfârşitul lunii octombrie, relaţii sexuale cu eleva sa minoră, în timpul unei excursii la Predeal iar din declaraţiile martorilor a reieşit că profesorul i-a făcut elevei avansuri în prezenţa mai multor colege.
Integral pe Agerpres