Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PNL Dian Popescu, membru al Comisiei speciale privind Roşia Montană, şi-a exprimat nemulţumirile privind noua lege a exploatărilor miniere, arătând că PNL rămâne în afara unei noi majorităţi pe care şi-o creează PSD.

Liberalii din cadrul Comisiei pentru Roşia Montană au fost, încă o dată, în opoziţie faţă de social democraţi, nefiind mulţumiţi de schimbarea totală adusă proiectului care privea iniţial exploatările de la Roşia Montană, transmite B1 TV.

”În comisie, iniţial, s-a pus la vot dacă respingem legea ca atare sau nu. PSD şi PPDD au votat împotrivă, să nu respingem legea, trecem pe amendamente. În acel moment ne-am trezit în faţă cu o nouă lege. Am votat împotrivă şi am explicat de ce. Prima dată, PNL a votat împotrivă, PSD a votat pentru, după aceea, a trecut, fiind majoritari, la amendamente. Atunci, în faţa noastră a apărut pe masă altă lege. PSD-ul a adus altă lege cu alt titlu care nu are legătură cu Roşia Montană deşi noi suntem Comisia Roşia Montană”, a declarat senatorul liberal.

Preşedintele Comisiei pentru Roşia Montană, Darius Vâlcov, a declarat că a fost modificat inclusiv titlul şi că proiectul nu se mai referă la Roşia Montană, ci la exploatări auro-argintifere în general. Vâlcov a mai spus că Acordul dintre Guvern şi RMGC a fost scos din proiectul de lege trimis de Guvern.

Integral pe România LiberăComentarii

liberalul socialist Da, suna ca draku o lege cu dediatie, purtind numele trustului care a cumparatr oamenii politici. Sa-i spunem mai bine Legea "Bibicu". Bibicu este firma care, profityind ca Mangafaua (pop0orul roman) e cretina, face posta curvele politice de-alde Mita USLista si Didina PDLista. In rest, circul continua... ca la carnaval.

18 octombrie 2013 6:10

PNL prizonier In USL! In mod natural, PSD si PNL ar trebui sa fie adversari. USL este in mare pierdere de viteza din cauza cacialmalei electorale a PSD, adeptul principiului "una vorbim si alta fumam". Deja enorm de multi fosti votanti ai USL, intre care si (ne)subsemnatul,isi musca pumnii de ciuda ca au votat un pacalici precum Ponta, din stirpea ignobila a basescului. PNL va avea cu siguranta mult mai mult de castigat din iesirea din USL, deci si de la guvernare, decat din ramanerea alaturi de un PSD care dovedeste din nou si din nou ca "naravul din fire n-are lecuire" si care va cunoaste un dezastru electoral incomparabil mai mare decat in urma guvernarii Nastase. Oricum, din cauza repetatelor deceptii, societatea romaneasca este in curs de radicalizare, putand sa devina oricand violenta si anarhica. Junele si inconstientul de Ponta se joaca deja cu focul. Parerea mea.

18 octombrie 2013 0:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.