Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Comisiei pentru Roşia Montană, Darius Vâlcov, a declarat miercuri că lista primită de la RMGC conţine "foarte multe" nume de jurnalişti, dar nu a identificat nume de politicieni actuali sau membri ai Guvernului.

"Pentru ştiinţa dumneavoastră nu vă pot spune ce este în documente, dar vă pot spune ceea ce nu este şi anume nu am găsit niciun parlamentar actual sau membru al Guuvernului care să fi făcut parte din aceste deplasări în diferite ţări la diferite mine. Nu sunt nici foşti parlamentari, nici politicieni. Lista conţine foarte multe, foarte multe nume din mass-media", a spus Vâlcov.

El a precizat că lista cu respectivele nume are menţiunea "Secret de serviciu", drept pentru care numele pe care le conţine nu pot fi divulgate, transmite Mediafax.

"Lista a fost pusă la dispoziţia tuturor membrilor comisiei şi fiecare a consultat-o. Ea nu e publică pentru că a venit într-un document pe care scrie «Secret de serviciu» şi suntem obligaţi prin lege să nu divulgăm acele date. Noi trebuie să respectăm legea. Avem acces la nume, dar nu le putem face publice", a spus Vâlcov, care a arătat că lista a venit de la RMGC.

Integral pe România LiberăComentarii

@plagiatorul socialist E clar: pe lista sunt toti si NUMAI jurnalistii basisti! Dar nu politicienii - s-a dovedit din nou ca ei b ine-merita de la patrie: sunt cei mai cinsiti si competenti romani! Ei sunt in slujba... pardon, ajuta firma... pardon, sustin economia cit se poate de dezintersati.

17 octombrie 2013 7:35

gica contra Pe cine protejeaza "secretul de serviciu" in acest caz ?Statul romin, armata,politia economia sau pe citiva nemernici care s-au lasat cumparati pentru influente neloiale in avantajul RMGC ?Numai faptul ca RMGC a incercat influentarea pe bani grei a presei(si in mod sigur si a altor medii)il exclude si chiar il condamna pentru relatiile economice viitoare

17 octombrie 2013 5:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.