Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un centru spa, cu saună şi piscină, ar putea apărea curând la Parlament, dacă ideea secretarului general adjunct al Senatului, Dan Mihalache, de a renova bazinul şi camerele pentru saună, va fi aplicată.

Bazinul şi camerele pentru saună au fost construite, în 2003, odată cu renovarea corpurilor de clădire în care se află Senatul. Mihalache susţine că ar mai fi nevoie de o ,,minimă” investiţie pentru ca Parlamentul să aibă spa, transmite Digi24.ro.

Ar fi nevoie de aproximativ 200.000 de euro pentru renovarea bazinului şi a saunei de la Senat, susţine liberalul Dan Mihalache. Există un singur obstacol în calea proiectului - gura lumii şi a presei.

„Sunt două opţiuni. Ori o lăsăm să se degradeze în continuare, dând satisfacţie populismului, ca să nu citim pe micile dumneavoastră ecrane că se face saună şi bazin de înot pentru parlamentari! Ori ne asumăm acest risc de a merge împotriva valului de populism şi o terminăm şi-o dăm în folosinţă”, spune Dan Mihalache.

Bazinul din subsolul Palatului Parlametului este subiect tabu de ani de zile. Uşile au fost ferecate la scurt timp după amenajarea spaţiului şi aşa au rămas.

Presa a făcut un singur tur al subsolului în 2006, iar jurnaliştii au scris atunci că bazinul era deja placat cu gresie verde, iar tavanul este albastru.

Integral pe România LiberăComentarii

Kover Gavrilă Un centru SPA sub Parlament va da naştere la multe ironii la adresa "parlamentarilor intraţi la apă". Propun ca la intrare să fie fixată o placă de marmoră cu parlamentarii intraţi la apă.

19 octombrie 2013 0:12

unu si asa chiulesc destul acum sa-sa faca si SPA ca sa nu se plictiseasca , avem un stil de a cheltui banii.

17 octombrie 2013 7:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.