Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Senatului, liderul liberal Crin Antonescu, nu a fost invitat la Cotroceni la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către Andrei Gerea ca ministru al Economiei, au declarat, pentru Mediafax, surse parlamentare.

Potrivit unor surse parlamentare, Antonescu nu a primit, aşa cum este obiceiul, invitaţie oficială din partea Preşedinţiei, la ceremonia de depunere a jurământului.

În plus, potrivit surselor, Preşedinţia nu a acceptat la ceremonie prezenţa unui număr extins de invitaţi.

Pe de altă parte, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că va fi prezent la depunerea jurământului lui Andrei Gerea propus pentru funcţia de ministru al Economiei.

"Nu e un favor pe care i-l fac cuiva. Eu am să vă spun un lucru şi e important pentru toţi cei care sunt politicieni: noi ne putem certa, putem să spunem ce cuvinte vrem noi când jucăm în campionatul intern, dar toţi ne vedem la echipa naţională. Iar când suntem la echipa naţională avem nevoie de o atitudine şi un comportament pentru că facem parte din echipa naţională şi eu şi Victor Ponta şi Crin Antonescu şi preşedintele Băsescu, toţi cei care avem demnităţi în statul român. Acolo suntem obligaţi să respectăm regulile pentru că am fost selectaţi în echipa naţională", a precizat Zgonea.

Întrebat dacă este nevoie de o invitaţie din partea Preşedinţiei în cazul depunerii jurământului unui ministru, Zgonea a răspuns: "Eu am fost informat. Este o comunicare pe canalele oficiale, conducerea preşedinţiei informează conducerea celor două camere cu privire la data şi ora la care depune jurământul ministrul şi bineînţeles preşedintele Camerei deputaţilor şi preşedintele Senatului sunt obligaţi pentru că sunt selectaţi în echipa naţională atunci când au fost selectaţi de parlamente să fie prezenţi".

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a plecat, la cea mai recentă depunere de jurământ de către un ministru la Cotroceni, înainte de terminarea evenimentului.

Integral pe România LiberăComentarii

val1 Parasirea anterioara de catre cacarau a festivitatii este ca si cum socrul mic ar fi parasit slujba ostentativ la biserica la nuntag Pai il mai inviti la botez sau il lasi acasa ?

17 octombrie 2013 5:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.