Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Contractul care vizează pregătirea, proiectarea şi supervizarea lucrărilor aferente noii magistrale de metrou Bucureşti - Otopeni a fost semnat azi. Proiectul este finanţat printr-un credit al Băncii Internaţionale de Cooperare a Japoniei (JICA) şi prin contribuţii de la bugetul de stat.

Contractul, semnat între directorul general METROREX Gheorghe Udrişte, consorţiul japonez Padeco - Oriental Consultants şi Metroul SA din România, valorează 66,6 de milioane euro.

7 ani şi 9 staţii

Directorul general al METROREX a declarat că începutul lucrărilor, care vor dura maxim 7 ani, va fi supervizat de consorţiul japonez.

„Construcţiile tunelelor şi staţiilor aferente magistralei vor începe odată cu finalizarea proiectului tehnic şi a caietelor de sarcini, cel mai probabil în prima parte a anului 2013. Lucrările vor fi finalizate în perioada 2017-2018" a mai declarat Gheorghe Udrişte.
Integral pe AdevărulComentarii

name ne bucuram ... si asteptam 2018 ... lu' nea nicu ai mai trebuia un an si il facea astora nu se stie dc le ajung 28

15 decembrie 2011 16:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.