Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laura-Codruţa Kovesi, procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), a fost invitata emisiunii „La vârf” de la TVR1, în cadrul căreia a discutat despre demiterea procurorului Lucian Papici de la Secţia I Penală a DNA. Kovesi a declarat că, în privinţa încetării delegării mandatului lui Lucian Papici, a transmis în scris recomandările privind numirile în funcţiile de conducere la DNA.

„Această încetare a numirii pe funcţie a creat o vulnerabilitate şi cei din conducere aveau nişte priorităţi şi aveau stabilite nişte reguli. Problema este modalitatea în care s-a făcut schimbarea”, a declarat procurorul-şef.

Kovesi a explicat că, potrivit regulamentului, nu trebuie ca aceste recomandări să fie scrise sau verbale.
Integral pe AdevărulComentarii

adevar si numai adevar ti le-a dictat Basescu la telefon sau te-a chemat la el sa le scoata dins ertarul unde a stat dosarul de numire a lui Cerbu? Cand oare scapam de Basescu, Macovei, Kovesi, Morara, zegrean, etc... portocalii?

9 octombrie 2013 20:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.