Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Accidentul tinerei de 19 ani, lovită marţi seara pe trecerea de pietoni de un şofer beat, a reaprins discuţiile în legătură cu necesitatea adoptării unui Cod Rutier mai drastic. Pe de altă parte, după astfel de tragedii, rudele celor decedaţi sunt plimbaţi pe drumuri ani întregi până la o soluţie definitivă a instanţei.

Francesca Belea a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni, marţi seară, pe Bulevardul Iuliu Maniu din cartierul Militari, de un şofer care se urcase beat la volan. Tânăra era din Târnăveni, judeţul Mureş, şi tocmai terminase prima ei zi de facultate.

„Şoferului i s-a făcut proba de alcoolemie cu etilotestul şi i s-a reţinut permisul de conducere. Avea 0,36 alcool în aerul expirat. I s-au recoltat şi sânge pentru că etilotestul nu este o probă concludentă în instanţă şi aşteptam rezultatele. S-a dispus şi efectuarea expertizei tehnice a maşinii şi în funcţie de rezultatele acestora, se va face sau nu propunere de arestare. Fiind vorba de omor din culpă, cercetările se desfăşoară sub coordonarea unui procuror“, au precizat pentru adevărul.ro surse din cadrul Poliţiei Rutiere.

Cazul „Ambulanţa morţii“, de trei ani încremenit la PoliţieIntegral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.