Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La o zi după criticile preşedintelui Traian Băsescu care i-a reclamat lui Victor Ponta "a intrat cu bocancii în justiţie de dragul lui Dragnea", liderul PNL, Crin Antonescu, reaminteşte de "trocul care s-a făcut pentru numirea şefilor de parchete" şi îi reproşează lui Victor Ponta reacţia de după întreruperea bruscă a delegării procurorului Lucian Papici, anchetatorul dosarului lui Liviu Dragnea, la şefia Secţiei I a DNA.

"O justiţie independentă nu este împărţită pe parcele de independenţă", a susţinut Antonescu, criticând lipsa de reacţie a Procurorului General Tiberiu Niţu şi interpretarea "că parchetele, instanţele, ar fi într-un joc cu politicieni şi ar trebui să deservească oamenii politici".

Antonescu a adăugat că "numai înt-o cheie comică" telefonul dat de Băsescu lui Niţu poate fi considerat motiv de suspendare şi că are încă "planuri majore cu Victor Ponta". "Am încă planuri majore de viitor cu Victor Ponta. Şi Victor Ponta trebuie să ştie că oricine, nu doar Traian Băsescu, încearcă să intimideze procurori sau instanţe în România va avea în mine un adversar la fel de hotărât cum l-a avut Traian Băsescu în toţi aceşti ani", a mai spus liderul PNL.
Integral pe GândulComentarii

liberalul socialist Kkrau nu se va certa cu nimeni - nici macar cu procurorii "basisti". El va lasa Justitia sa isi faca treaba - dar va amnestia politicienii interloipi. De ACEEA trebuie ales Presedinte! Ia ziceti, cacarai care, in numar de 75% sunteti convinsi ca USL va rezista, pe ce va bazati? Sa nu-mi spuneti despre "nevoia de stabilitate a tarii, ca borasc! Decu, de ce credeti ca Mitomanul si Kkrau vor sta impreuna, desi se balacaresc tot timpul? E doar un joc de imagine? Hai sa spunem, lucrurilor, pe nume!

4 octombrie 2013 17:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.