Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Traian Băsescu nu ar fi dat mâna cu liderii USL Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin la începutul întâlnirii de la Palatul Cotroceni, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse politice, care au relatat şi un schimb de replici Băsescu-Antonescu.

Conform surselor citate, discuţiile dintre şeful statului şi liderii USL au fost marcate şi de pasaje tensionate, unul dintre acestea fiind constituit de acuzele de corupţie aruncate de ambele părţi.

Astfel, sursele citate au arătat că liderul PNL Crin Antonescu i-ar fi spus lui Traian Băsescu că patronează un sistem corupt, în care toţi sunt corupţi şi fură.

După ce l-a ascultat, Băsescu i-ar fi spus lui Antonescu: "Şi voi sunteţi corupţi!".

"Cine, eu?", ar fi replicat Antonescu, potrivit surselor citate.

"Voi, politicienii", i-a replicat Băsescu, au precizat aceleaşi surse.

Liderul USL Victor Ponta a susţinut că la întâlnirea de la Cotroceni preşedintele Traian Băsescu a fost "mai grosolan decât e el de obicei", că a fost "nervos, plictisit" şi că a avut loc "un schimb de replici neplăcute".

Integral pe Mediafax