Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Întâlnirea dintre preşedintele Băsescu şi liderii USL a început, miercuri, la ora 14, reprezentanţii Opoziţiei intrând în Palatul Cotroceni pe o intrare unde presa nu are acces, iar ziariştii nu au fost primiţi nici pentru imagini la începutul discuţiei, aşa cum se obişnuia.

După întrevedere, preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat că decizia de a nu permite deloc accesul presei „aparţine gazdelor”.

Administraţia prezidenţială a dat publicităţii, marţi, un comunicat în care informa că preşedintele Traian Băsescu a luat notă de solicitarea USL de a participa separat la consultările de miercuri de la Cotroceni şi adresat o nouă invitaţie Uniunii, pentru ora 14.00, în condiţiile în care discuţiile cu reprezentanţii puterii încep de la ora 15.00.

Miercuri, accesul ziariştilor în Palatul Cotroceni pentru a relata de la aceste întâlniri a fost permis, însă doar în curtea interioară a palatului.

În jurul orei 14.15 aceştia au fost informaţi că întâlnirea şefului statului cu liderii USL Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin a început, aceştia ajungând în palat pe o intrare la care presa nu are acces.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

berta ...nu au invatat nimic,...zbanghiul incearca sa-i umileasca de cate ori are ocazia....

14 decembrie 2011 18:16

val Ba, nesimtitilor voi vreti sa auziti ce spune opozitia,lui Bashinescu ? Lasa ca dupa un timp va spune Javra Ordinar ce vrea el. Transparenta totala. Nu stiu de cind este fotografia daca nu a fost facuta acuma, dar se vede pe muianul Javrei cita placere ii face sa discute cu Antonescu. Sa traiti bine si sa-l realegeti pe Bashinescu si la al XiV-lea congres, daca in aceasta iarna calda nu va racii la Tirgoviste sau in alta parte ca altii

14 decembrie 2011 18:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.