Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"Eu nu am personalitate dublă, să votez diferit. Dacă pe datele actuale am avizat, pe datele actuale o să votez pentru în Parlament", a spus vicepremierul.

"Dacă în urma audierilor, verificărilor, apar alte date, atunci vedem. Mă intersează dacă statul român câştigă mai mult decât până acum şi mai mult decât cel care investeşte şi am înţeles că aşa este. Din punct de vedere economic, cred ca exista un echilibru relativ corect. Trebuie să ne gândim serios la ce facem în această ţară, dacă vrem să fim o ţară dezvoltată care să stea pe propriile picioare sau vrem să facem din ea o grădină botanică. Putem avea dezvoltare cu protecţia mediului, cele două nu se exclud", a declarat vicepremierul, în cadrul comisiei speciale pentru proiectul privind exploatările de la Roşia Montană.


Comentarii

Up date: "Vreau să intru la puscărie cu constiinta împăcată că mi-am făcut pe deplin datoria fată de partid si fată de ctitorii si binefăcătorii săi", a tinut sa adauge dl. Dragnea L. în finalul declaratiei sale.

3 octombrie 2013 6:31

Personalitate simplă și prostie dublă! 2 Marele lac de acumulare și decantare odată ce va fi plin, din el se vor deversa ulterior apele de la munte spre șes, iar poluarea va continua pe vecie atât pe timpul exploatării cât și după aceea. De ce nu impune guvernoiul bolșevic nemernic o exploatare fără cianură la Roșia Montană? Exploatare fără cianură, însemnând dimamitarea munților și trasportarea minereului dinamitat din munte undeva la o altă locație unde să se construiască o uzină de prelucrare auriferă prin cianură, uzină ce va colecta în interior apele reziduale otrăvite cu cianură, ape reziduale ce vor fi epurtare și neutralizate și purificate și numai ulterior să fie returnate naturii. Procesul de epurare și purificare și neutralizare a apelor otrăvite cu cianuri și metale grele toxice, mercur și altele, va fi un proces ce va acea loc simultan cu prelucrarea minereului brut cu cianură, extrâgându-se din el minereul argintoaurifer, iar apele reziduale vor fi epurate și purificate și neutralizate înainte de deversarea acestora înapoi în natură. Numai așa se poate, altfel se va declanșa un genocid național pentru jumătate din România, cealaltă jumătate de țară va fi și ea ruinată de otrăvirea pe vecie a apelor freatice potabile prin exploatarea gazelor de șist. Bolșevicii nemernici de la PSD trebuie dați afară din USL pentru totdeauna, până nu e prea târziu! Mama voastră de nemernici!

2 octombrie 2013 23:33

Personalitate simplă și prostie dublă! 1 Iar conștiință deloc! Cam așa-l putem caracteriza pe nemernicul bolșevic Dragnea. Dezvoltare economică cu protecția mediului e tocmai ceea ce lipsește din ticăloșitul proiect de la Roșia Montană, pentru că-n urma acestui proiect nu va rezulta nici măcar o grădină zoologică ci va rezulta un cimitir plin de oameni morți sau muribunzi. România nu va câștiga nimic ci va pierde foarte mult, dacă nu chiar totul pentru totdeauna. Iar pentru a vota să-ți otrăvești țara și poporul numai ca să fii în ton cu șeful de partid pentru ca acel nemernic să-și încaseze mita de multimilioane de euro în conturi bancare secrete din țările calde, e o nemernicie formidabilă și o ipocrizie monumentală. Industria și economia trebuie să se facă cât mai ecologic cu putință, pentru ca mediul natural și oamenii să nu aibă de suferit. La Roșia Montană nu se poate exploata aurul prin cianuri, pentru că locația respectivă e amplasată într-o zonă populată și aproape de zone populate, iar dacă acolo se va exploata cu cianuri și va exista acel mare lac de decantare de dimensiunea lacului de la Bicaz, lac de decantare plin cu otrăvuri, otrăvuri ce se vor scurge în sol și de acolo spre șes, fiind preluate de circuitul natural al apei, rezultatul va fi că jumătate din România va fi otrăvită pentru vecie iar apa potabilă va dispare. Iar pentru că exploatarea se face prin stropirea cu furtunul a milioane de tone de cianuri peste haldele de minereu dinamitate din munte și amplasate tot pe sol, cianura se va infiltra în sol, iar poluarea va începe odată cu deschiderea exploatării.

2 octombrie 2013 23:32

ilie moromete -- mai politruc mustaciorit si parvenit - planul lui shova este pare-mi-se planul din hanatul tau din tiliorman. Daca ROMANIA va fi amenajata ca o GRADINA BOTANICA am deveni, noi, ROMANII cei mai fericiti dintre toate natiile lumii si pentru multe decenii .. ravniti de multi.

2 octombrie 2013 17:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.