Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Două tinere din localitatea Dudeştii Noi, judeţul Timiş, au ajuns la spital miercuri dimineaţa, după ce un adolescent a încercat să le înjunghie. Anul acesta trei femei au fost înjunghiate în Timişoara, în decursul a câteva ore.

Cele două fete, care sunt surori au fost atacate de adolescentul despre care se presupune că ar fi fost iubitul minorei, scrie tion.ro.

Motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest ar fi fost dosarul penal, pe care acesta l-a dobândit în urma reclamaţiilor legate de faptul că întreținea relații sexuale cu o minoră.Tinerele au fost transportate la Spitalul "Louis Țurcanu" pentru îngrijiri medicale, una din ele având răni la nivelul feței și mâinilor, iar cealaltă la picioare. Polițiștii îl caută acum pe tânăr.

Numărul femeilor care au fost înjunghiate în Timişoara a crescut. Numai anul acesta în Timişoara au fost înjunghiate trei femei. Bărbatul care s-a dovedit a fi autorul a afirmat că a comis cele trei atacuri din cauza unei decepţii pe care a suferit-o în dragoste, scrie stiri.rol.ro.

Integral pe CotidianulComentarii

Vasile Braileanu Daca nu este tipul in imagine, de ce o difuzati? Informatia se repeta, dar... ciudat. 3 femei au fost injunghiate, odata in decursul a trei ore, a doua oara numai anul acesta. Si, odata era adolescent apoi barbat. Ar trebui sa despartiti cele doua stiri, ca nu se mai intelege nimic.

15 decembrie 2011 1:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.