Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Directorul SIE, Teodor Meleşcanu, a declarat, marţi, că Serviciul a făcut peste 50 de informări în legătură cu Roşia Montană, în perioada 2002-2013. Meleşcanu a spus că SIE va răspunde întrebărilor comisiei speciale a Parlamentului, după ce va ca căuta în arhive şi după ce le va structura, astfel încât răspunsurile să nu încalce legile prin informaţiile secretizate.

"Singurele lucruri pe care le putem cerceta este în ce măsură investiţiile pot avea influenţă asupra securităţii naţionale", a declarat directorul SIE. Teodor Meleşcanu a adăugat că instituţia pe care o conduce nu are "capacitatea de a se referi la politicieni" şi că eventualele implicări ale unor reprezentanţi ai puterii în proiectul RMGC pot fi evaluate doar de către Serviciul Român de Informaţii.

Integral pe România LiberăComentarii

Fuchs Pe vremea bunicii, cand sefii spionilor erau aristocrati (Max Ronge, Walter Nicolai, Piotr Zavarzin), aveau si oarecare stil, nu ca zburatacitii de-acum. Cica a..."informat". Cu adanca supunere, va informez ca Ana are mere. Se cheama ca v-am informat, nu ?!?!?! Asa se intampla cand oameni cu origine sanatoasa incep sa umble prin zone necurate.

25 septembrie 2013 15:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.