Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Numărul conexiunilor de acces la internet în bandă largă furnizate la puncte fixe a ajuns la 3,13 milioane, înregistrând o creştere de 4,4% pe parcursul semestrului I din 2011, dublu faţă de rata de creştere înregistrată în semestrul precedent, se arată într-un raport al Autorităţii de Reglementare în Comunicaţii.

Creşterea este mai mare pe segmentul conexiunilor la puncte mobile: numărul total de conexiuni broadband active a atins valoarea de 3,53 milioane, în creştere cu 18% faţă de finalul anului 2010. Astfel, s-au raportat 2,56 milioane de conexiuni active în bandă largă la puncte mobile utilizate prin intermediul telefoanelor mobile şi 0,97 milioane conexiuni active în bandă largă la puncte mobile utilizate prin intermediul modemurilor/cardurilor/USB, potrivit statisticilor ANCOM.

Numărul total de terminale/cartele SIM care permit accesul la internet la puncte mobile prin intermediul tehnologiior 3G (inclusiv 3G+), EV-DO, 4G sau al altor tehnologii superioare 3G era de aproximativ 5,1 milioane la 30 iunie 2011.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.