Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, comentând subiectul legat de proiectul de lege care reglementează inclusiv exploatarea de la Roşia Montană, că Victor Ponta trebuie să scape de laşitate şi să mai renunţe la şmecherii pentru a fi prim-ministru.

Preşedintele a mai spus că premierul trebuie să-şi asume responsabilităţi şi să renunţe la "teleguvernare".Integral pe MediafaxComentarii

TRM Exploatarea Gabriel Resources din Peru de la Yanacocha Gold Mine Sa vedeti cum arata ce ne asteapta... Nu lasati politicienii care ne-au furat 23 ani sa ne omoare pe noi si copiii nostri ! http://www.youtube.com/watch?v=-7GzwjwEsQE

16 septembrie 2013 23:53

TRM ROMANI ..uitati adevarul despre Rosia Montana...Va spune Moise Guran la TVR ! http://www.tvrplus.ro/editie-biziday-130060 O sa vedeti cine e responsabil de tzeapa Rosia Montana dar spre sfarsitul emisiunii un reportaj despre ce s-a intamplat cu exploatarea Gabriel Resources din Peru ! O sa vedeti cum arata lacul de cianuri , coruptia si cancer..cancer la cei care au lucrat in aceasta mina !!! Zona e terminata acum! Citeste si da mai departe !

16 septembrie 2013 23:15

Serios ?!?! Vreti sa dezamorsati aceasta masinarie infernala ? Simplu: demontati-o, bucata cu bucata, studiati-o la microscop. Jucatorul a lucrat neglijent si asta il va termina definitiv. Nu e stilul lui sa faca lucrurile cu migala. In acte o sa descoperiti: pantere, leoparzi, crocodili, serpi, toata Cartea Junglei. A mers la cacealma si intimidare, ca de aia se cheama jucator.

16 septembrie 2013 23:03

TICU VORBESTE CEL MAI MARE IMPOSTOR ROMAN AL TUTUROR TIMPURILOR SI CARE ESTE IN FUNCTIA DE PRESEDINTE IN MOD FRAUDULOS. ASTA TREBUIE PLATITA . NICI UN ABUZ PE LUME NU TREBUIE LASAT FARA PEDEAPSA. ASA CA ROMANI,ASTEPT SA VAD CAND VA TREZITI DIN SOMNUL CEL DE MOARTE.

16 septembrie 2013 22:39

Serios ?!?! Eheheheee. Avem doua stiluri. Stilul autoritar: bat cu pumnul in masa, ii injur bine, ii amenit cu puscaria, aia se scapa in izmene si executa. Stilul democratic: parca nu-i bine, parca nu-i normal, prin urmare dezbatem, intrebam, cercetam, nici pe-a ta, nici pe-a mea, ci cum e mai bine pentru majoritate. CFR marfa si RMGC erau capcanele: sa-si asume neaparat raspunderea guvernul. Si nu pun pariu ca nu or sa mai bubuie si alte chestii similare, pana acum bine ascunse. Dar poate nu vreau, uite-asa, sa crapi tu de ciuda. Nu ca nu vreau sa le rezolv, insa vreau intai sa vad ce optiuni am, ce se intampla acolo. Astia, uselistii, n-au angajamente externe, n-au agende ascunse. Pun intrebari ? Gandesc ? Sunt pe calea cea buna. Nu executa orbeste, de aia i-am si votat. Or sa mai apara multe chestii din astea ?

16 septembrie 2013 22:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.